De omgeving van Sweere V.O.F., RegioBank in Oud Gastel

Sweere V.O.F.

Bij Sweere te Oud Gastel vindt u alles onder één dak. Verzekeringen, financiële planning, hypotheken, makelaardij en de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Dat is niet alleen plezierig voor u, maar vooral ook heel efficiënt.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Anita van den Broek

Anita van den Broek

Adviseur Bankzaken en binnendienst hypotheken
Yvette van Dijk

Yvette van Dijk

Adviseur Bankzaken en hypotheken

Vertrouwd zaken doen

Ons bedrijf dankt zijn naam aan oprichter Harry Sweere. Sinds de start in 1982 is het kantoor gegroeid tot een succesvolle onderneming met een compleet aanbod van financiële diensten. Gebaseerd op de uitstraling 'van en voor mensen'. Zijn gedachtegoed 'vertrouwd zaken doen' koesteren wij. Dit geldt ook voor uw bankzaken. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank staan wij dicht bij u als klant. Wij nemen graag de tijd om u beter te leren kennen, zodat wij u een passend advies kunnen geven.

Financieel deskundig

Inmiddels wordt het financieel dienstencentrum Sweere v.o.f. al sinds lange tijd geleid door de vennoten Rini Rockx en Aart Lodders. Met hun team van ervaren medewerkers zorgen zij ervoor dat Sweere v.o.f. een 'bedrijf in beweging' blijft, zodat u verzekerd bent van een deskundig en passend advies. Sweere ... een deskundige en betrouwbare partner voor uw financiële vragen én oplossingen.