De omgeving van Assurantiekantoor Toebak en Oppenhuis, RegioBank in Opperdoes

Toebak Financieel Dienstverleners

De agrarische omgeving waar wij ons als zelfstandig adviseur van RegioBank bevinden, brengt veel nuchtere klanten naar het kantoor. De medewerkers nemen de tijd voor ieder gesprek en vraagstuk. Wij bieden dit op momenten dat het jou uitkomt.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Mariët  Oppenhuis

Mariët Oppenhuis

Medewerkster Verzekeringen en Bankzaken
Ik werk al bijna 25 jaar met veel plezier bij het kantoor. Ook het regelen van je bankzaken maakt deel uit van mijn werkzaamheden.
Sandra Bakker

Sandra Bakker

Medewerkster Verzekeringen en Bankzaken
Anja Bijlstra

Anja Bijlstra

Medewerkster Verzekeringen en Bankzaken
Ik ken iedereen en iedereen kent mij. Dit maakt mijn werk vertrouwd. Voor alle verzekeringen en bankzaken sta ik graag voor u klaar.

Geen zorgen over je geld

Ons assurantiekantoor bestaat al ruim 45 jaar en is een begrip in Opperdoes. In een klein dorp waar iedereen elkaar kent, wens je dat je bankzaken een privé-aangelegenheid blijven. Daar hoef je je bij ons dan ook geen zorgen over te maken. Wij bewijzen al tientallen jaren uiterst professioneel en discreet om te gaan met ieder vertrouwelijk gesprek.

Altijd advies

Je kunt bij ons terecht voor een exclusieve bemiddeling in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Daarnaast bieden wij ook verzekeringen aan. We bestaan uit een team van tien medewerkers waarvan er drie bankzaken doen. Je wordt altijd snel geholpen, ook wanneer je onverwachts binnenloopt.