Toorn en Boer Financiële Diensten Winschoten B.V.

Toorn & Boer Financiële Diensten in Winschoten houdt het graag simpel en transparant. We streven naar maatwerk voor onze opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in particuliere en zakelijke financiële en fiscale dienstverlening.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Jeffrey Toorn

Jeffrey Toorn

Hypotheek-, Belasting- en Vermogensadviseur
Ik mag mij al ruim 10 jaar bezighouden met de belangrijkste financiële beslissing van mensen, het aankopen en financieren van hun eigen woning. Met veel passie begeleid ik cliënten in de aankoop maar ook in de oversluiting van hun hypotheek.
Robert Boer

Robert Boer

Assurantie- en Ondernemersadviseur
Het creëren van transparantie binnen de financiële wereld is waar de klant behoefte aan heeft. Het adviseren van goede, gepaste producten waarbij de klant weet waar ze aan toe zijn, dat is waar ik voor sta. Voor ondernemers en particulieren zijn wij een bereikbaar aanspreekpunt.
Tom de Jonge

Tom de Jonge

Makelaar
Marieke Stolte

Marieke Stolte

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Zoë van Balen

Zoë van Balen

RegioBank en Schadeverzekeringsadviseur
Ik mag al onze RegioBank klanten begeleiden door ze mooie producten aan te bieden en de service aan de balie te geven. Wij vertegenwoordigen nog het ouderwetse bankgevoel en kennen de klant. Daarnaast mag ik Robert ondersteunen bij het adviseren van onze verzekeringsklanten.

Ondernemers

Omdat we een jong en energiek bedrijf zijn, waarbij ondernemen in het bloed zit, herkennen we de behoeftes van andere ondernemers. We weten dat je gewaardeerd wilt worden. Onze diensten bestaan uit financiële, administratieve en fiscale dienstverlening rondom het ondernemen. Maar, ook voor de particulier staan we graag klaar. We geven je graag advies op het gebied van hypotheken, belastingen, verzekeringen, bankzaken of je administratie.

Zonder poespas

We zijn daarnaast zelfstandig adviseur van RegioBank. Zonder poespas zoeken wij voor je naar een oplossing voor jouw specifieke situatie. Of het nu om een grote of kleine kwestie gaat. Daarbij houden wij rekening met jouw wensen.