De omgeving van Assurantiekantoor J. Hoeksema en Zn, RegioBank in Grootegast

Van Campen & Dijkstra Grootegast

Van Campen & Dijkstra is een bekende naam in Noord-Nederland. Wij zijn een vertrouwd adres voor verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Ineke van der Schaaf-Pattje

Ineke van der Schaaf-Pattje

Adviseur bankzaken & vestigingsmanager
Wiebo van der Schaaf

Wiebo van der Schaaf

Zakelijk adviseur
Niek Klasema

Niek Klasema

Adviseur hypotheken en verzekeringen
Bernard Hoekstra

Bernard Hoekstra

Adviseur spaar- en betaalproducten en adviseur schadeverzekeringen
Ik geef advies op het gebied van schadeverzekeringen en help u met uw bankzaken. Ik nodig u van harte uit eens langs te komen op kantoor voor een persoonlijk gesprek.
Bert van der Velde

Bert van der Velde

Adviseur spaar- en betaalproducten en adviseur schadeverzekeringen
Van Campen & Dijkstra staat voor persoonlijke aandacht, service en kwaliteit. Een team dat klaarstaat om u als klant te voorzien van een optimaal advies. Hier maak ik graag onderdeel van uit.

Financieel ontzorgen

Al uw financiële zaken onder één dak. Persoonlijk en laagdrempelig. Dat is waar Van Campen & Dijkstra voor staat. U ontvangt hier uitgebreid, onafhankelijk advies over hypotheken, verzekeringen en bankzaken. RegioBank kenmerkt zich door haar kleinschalige, laagdrempelige en persoonlijke dienstverlening. En wilt u uw bankzaken online regelen, dan is dat ook geen probleem! Internetbankieren en een Mobiel Bankieren app behoren tot de mogelijkheden.

Dichtbij en persoonlijk

Beleving staat voorop bij Van Campen & Dijkstra. Van een vriendelijk ontvangst aan de balie tot helder adviesgesprek. U wordt in begrijpelijke taal te woord gestaan, zodat u zonder vraagtekens vertrekt. Ook prettig: aan de telefoon staat u nooit lang in de wacht, dus een afspraak is zo gemaakt. Maar zonder afspraak bent u ook welkom, kom gerust eens bij ons binnenlopen.

Maatschappelijk betrokken

Zelfstandig Adviseurs van de RegioBank zijn altijd zichtbaar in de buurt. De vestigingen in Grootegast en Marum zijn daarin geen uitzondering. En doordat de medewerkers zelf uit de buurt komen, weten zij wat er speelt. Bij ons bent u geen nummer, maar kennen wij u écht.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wij helpen u graag op ons kantoor aan Marktplein 9 in Grootegast.