De omgeving van Geertsma Assurantiën B.V., Regiobank in Balk

Van Campen & Dijkstra

Net buiten het dorpscentrum van Balk zit het kantoor van Geertsma Assurantiën. Je zelfstandig adviseur van RegioBank. Hier kun je exclusief terecht voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank, maar ook voor onafhankelijk advies over verzekeringen of een hypotheek. Het kantoor is goed bereikbaar en parkeerplaatsen zijn er in overvloed.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Marieke Hylkema

Marieke Hylkema

Financieel Adviseur
Elbrig van der Meulen

Elbrig van der Meulen

Financieel adviseur
Berber van der Horn

Berber van der Horn

Financieel Adviseur
Tjitze Bouma

Tjitze Bouma

Financieel Adviseur
Bouke Geertsma

Bouke Geertsma

Financieel Adviseur
Eric Jagersma

Eric Jagersma

Medewerker Binnendienst

Eigenaar

Bouke Geertsma startte zijn assurantiekantoor in oktober 1990. In dertig jaar tijd groeide hij uit tot dé financiële dienstverlener van de regio Gaasterland. Door zelfstandig adviseur te worden bij RegioBank, verbreedde hij zijn palet aan diensten. In 2019 zocht Bouke een geschikte kandidaat om zijn bedrijf aan over te dragen. Die vond hij in Tjitze Bouma, die sinds 1 januari 2019 eigenaar is. Bouke werkt overigens nog steeds bij het bedrijf.

Behulpzaamheid

De medewerkers van Geertsma Assurantiën denken graag met je mee over je financiële wensen en doelen. Met als streven om je meer grip te geven op je financiële situatie. En dat zie je terug op de website van Geertsma Assurantiën, die vol staat met leuke en praktische tips voor meer financiële zekerheid.

Bankieren

Een populair product bij Geertsma Assurantiën is de bankrekening met spaarrekening. Die is hier makkelijk af te sluiten. Je bankzaken doe je vervolgens makkelijk via de app of internetbankieren. Liever een kinderspaarrekening openen? De Zilvervloot is een geliefde rekening onder ouders.