Uitzicht op Steenwijk - Van Campen en Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Binnen de grachten van vestingstad Steenwijk vindt u een sfeervol pand van maar liefst honderd jaar oud. De nieuwste bewoner is Zelfstandig Adviseur Van Campen & Dijkstra. Het kantoor bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ook kunt u er terecht voor onafhankelijk advies over verzekeringen en hypotheken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Tom Holtzer

Tom Holtzer

Eigenaar en Adviseur Bankzaken, Verzekeringen en Zakelijke Financieringen
Ik help klanten graag met alles wat ze nodig hebben. Laagdrempelig, met een lekker kopje koffie op ons mooie kantoor of bij de mensen thuis.
Magriet Logtmeijer-Gelmers

Magriet Logtmeijer-Gelmers

Adviseur Bank- en Verzekeringszaken
Ik vind het belangrijk dat klanten een goed advies krijgen, zodat zij met een goed gevoel de deur uitlopen en graag nog eens terugkomen.
Eelke Veenstra

Eelke Veenstra

Hypotheekadviseur
Ik kijk er naar uit om klanten te ontmoeten en persoonlijk te helpen bij de aankoop, verbouwing en verduurzaming van jullie woning! Kom gerust langs voor een kennismaking en tijdens een kop koffie kan ik je alles vertellen over je financiële mogelijkheden.

Verbinding

Van Campen & Dijkstra heeft meerdere vestigingen in het noorden van het land. Al deze vestigingen vallen onder hetzelfde moederbedrijf, maar draaien zelfstandig. Daardoor is de Zelfstandig Adviseur écht de bank van de buurt. Medewerkers van Van Campen & Dijkstra komt u dus ook tegen op kantoor, in de supermarkt, het café en langs het voetbalveld.

Bank van vroeger

Van Campen & Dijkstra brengt de bank van vroeger terug in Steenwijk. De deur van het sfeervolle pand staat wagenwijd voor u open, en de medewerkers nemen alle tijd om ze te beantwoorden. Niet in een kil callcenter, maar in een spreekkamer. Natuurlijk kunt u uw bankzaken ook online of telefonisch regelen.

Belangrijke momenten

Een kind dat zijn spaarpot komt legen. Een ondernemer die een financiering nodig heeft. Een stel dat hun eerste huis wil kopen. Elke klant is even belangrijk voor Van Campen & Dijkstra. De Zelfstandig Adviseur staat al die levensfases naast u, en is er op alle belangrijke momenten met passend advies. Problemen zijn er om opgelost te worden. Met u of voor u – wat ú prettig vindt.