Hotel restaurant Kruisweg in Marum - Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra Marum

Van Campen & Dijkstra is een bekende naam in Noord-Nederland. Wij zijn een vertrouwd adres voor verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Ineke van der Schaaf-Pattje

Ineke van der Schaaf-Pattje

Adviseur bankzaken & vestigingsmanager
Wiebo van der Schaaf

Wiebo van der Schaaf

Zakelijk adviseur
Bert van der Velde

Bert van der Velde

Van Campen & Dijkstra staat voor persoonlijke aandacht, service en kwaliteit. Een team dat klaarstaat om je als klant te voorzien van een optimaal advies. Hier maak ik graag onderdeel van uit.
Feikje Bron

Feikje Bron

Adviseur Bankzaken
Niek Klasema

Niek Klasema

Adviseur hypotheken en verzekeringen
Danielle van Wijnen

Daniëlle van Wijnen

Adviseur Bankzaken
Bernard Hoekstra

Bernard Hoekstra

Adviseur spaar- en betaalproducten en adviseur schadeverzekeringen
Ik geef advies op het gebied van schadeverzekeringen en help u met uw bankzaken. Ik nodig u van harte uit eens langs te komen op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

Financieel ontzorgen

Al je financiële zaken onder één dak. Persoonlijk en laagdrempelig. Dat is waar Van Campen & Dijkstra voor staat. Je ontvangt hier uitgebreid, onafhankelijk advies over hypotheken, verzekeringen en bankzaken. RegioBank kenmerkt zich door haar kleinschalige, laagdrempelige en persoonlijke dienstverlening. En wil je je bankzaken online regelen, dan is dat ook geen probleem! Internetbankieren en een RegioBank app behoren tot de mogelijkheden.

Dichtbij en persoonlijk

Beleving staat voorop bij Van Campen & Dijkstra. Van een vriendelijk ontvangst aan de balie tot helder adviesgesprek. Je wordt in begrijpelijke taal te woord gestaan, zodat je zonder vraagtekens vertrekt. Ook prettig: aan de telefoon staat je nooit lang in de wacht, dus een afspraak is zo gemaakt. Maar zonder afspraak ben je ook welkom, kom gerust eens bij ons binnenlopen.

Maatschappelijk betrokken

Zelfstandig adviseurs van de RegioBank zijn altijd zichtbaar in de buurt. De vestigingen in Grootegast en Marum zijn daarin geen uitzondering. En doordat de medewerkers zelf uit de buurt komen, weten zij wat er speelt. Bij ons ben je geen nummer, maar kennen wij je écht.

Kunnen wij je van dienst zijn?

Wij helpen je graag op ons kantoor aan Raadhuisstraat 15 in Marum.