De omgeving van Van de Mierden B.V., RegioBank in Waalwijk

Van de Mierden

Al je financiële zaken op één adres; van de Mierden regelt al vanaf 1975 alles op het gebied van geldzaken, verzekeringen en hypotheken. Als onafhankelijk adviseur in Waalwijk koesteren wij kwaliteit leveren al vanaf dag één.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Ad van de Mierden

Ad van de Mierden

Directeur
Ad heeft een passie voor hypotheken, passende hypotheken welteverstaan. Als Erkend Hypothecair Planner kan hij u helemaal meenemen in het overzicht en de mogelijkheden voor uw hypotheken, verzekeringen en bankzaken.
Natalie van de Mierden

Natalie van de Mierden

HR manager | Buurtzame projecten
Met oog voor mensen en zorgzaamheid in het bloed ben ik een drijvende kracht als office manager: waar ik een aantal dagen in de week bezig ben met PR, klantcontact, personeelszaken en administratie.
Kyle van de Mierden

Kyle van de Mierden

Buitendienst schadeverzekeringen
Kyle heeft een enorme drive om meer en meer te leren over het vak. De meest leergierige buitendienstmedewerker van het zuidelijk halfrond – oké, we kennen niet alle buitendienstmedewerkers op het zuidelijk halfrond, dus kunnen we het niet met 100% zekerheid zeggen, maar we geloven dat hij zeker in de prijzen zou vallen. Kyle wil gewoon alles weten en dat siert hem. Sinds april 2021 is hij werkzaam binnen bij Van de Mierden en al binnen een jaar tijd is hij niet meer weg te denken. Kyle houdt van de goede werksfeer binnen het team, die het best te typeren is als een afwisseling tussen hard werken en de nodige ontspanning op z’n tijd.
Carin Vos

Carin Vos

Medewerkster binnendienst
Afwikkeling van hypotheken zijn mijn voornaamste werkzaamheden. Wat mijn werk leuk maakt, is dat ik deel uitmaak van een gezellig en enthousiast team. In mijn vrije tijd doe ik aan yoga.
Linda Fouchier

Linda Fouchier

Medewerkster binnendienst
Als de binnendienst medewerkster houd ik me bezig met schadeverzekeringen en ondersteun ik vooral de adviseurs bij de afwikkeling van hypotheekdossiers en alle zaken die daarbij komen kijken.
Manon de Rouw

Manon de Rouw

Medewerkster binnendienst
Manon is sinds 2022 werkzaam bij het team en inmiddels al helemaal ‘ingeburgerd’. Hoe kan het ook anders als je met meer dan 13 jaar ervaring in het vak je start bij ons maakt. Manon houdt zich vooral bezig met particulieren en zakelijke verzekeringen en helpt met uw RegioBank vragen.
Emine Eren-Ozen

Emine Eren-Ozen

Medewerkster binnendienst
Emine is onze steun en toeverlaat rondom particulier en zakelijke verzekeringen. Deze richting heeft ze zelf gekozen, omdat ze haar eerdere rol van administrateur niet vond passen. Ze vindt haar vak met de dag leuker.
Miranda Bloks

Miranda Bloks

Medewerkster binnendienst
Miranda is er voor u. Want zij helpt graag mensen en wil dus ook van alles iets weten. Ze is van alle markten binnen ons aanbod thuis en denkt graag mee, met een berokken blik, uw situatie staat daarbij voorop.

Deskundig advies

Wil je ook verzekerd zijn van deskundig advies op gebied van je bankzaken? Van de Mierden is tevens zelfstandig adviseur van RegioBank. Wij kunnen je dus een totaaloplossing bieden voor je verzekeringen én je geldzaken!

In ons team van loyale deskundigen vind je een vast aanspreekpunt. Dankzij de ruime ervaring van onze medewerkers kunnen zij uitstekend inspelen op de wensen van jou als klant. Dat geeft vertrouwen en rust.

Van de Mierden, goed geregeld!

Alle bankproducten van RegioBank

Bankpasje, internetbankieren, Mobiel Bankieren, hypotheek- en spaaradvies, je kunt bij ons terecht voor alle bankproducten van RegioBank; met de persoonlijke service van een zelfstandig adviseur bij je in de buurt. Wij zijn dichtbij en betrokken en bedienen zakelijke en particuliere klanten. Welke bankdienst je ook zoekt, van kasstortingen tot en met de oude vertrouwde Zilvervloot Spaarregeling; je vindt het bij ons als zelfstandig adviseurs van RegioBank. Wij zitten bij je om de hoek, waardoor je bankzaken snel en prettig geregeld zijn. En dat tegen gunstige tarieven en heldere voorwaarden.

Je bankzaken goed geregeld!

Passend verzekeringsadvies

Vanuit onze zelfstandige adviesrol werken wij samen met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen. Daardoor krijg je een onafhankelijk en passend advies op basis van premie en voorwaarden.

Op je adviseur moet je kunnen rekenen. Vooral op vervelende momenten, zoals bij een schade. Dit wil je zo snel mogelijk opgelost hebben. Op de dag dat je je schade bij ons indient, nemen wij je claim in behandeling. Onze korte lijnen met de schademaatschappij en ons team dat nauwlettend je dossier volgt, zorgen ervoor dat de schade snel en vakkundig wordt afgehandeld.

Wil je naast persoonlijk advies, je zaken ook online regelen? Dat kan; van het doorgeven van wijzigingen, het opvragen van een offerte tot het melden van een schade. En met je digitale polismap heb je altijd al je eigen polissen overzichtelijk op een rij. Wel zo makkelijk en eenvoudig te bereiken op ons digitale verzekeringsportaal.

Ongeacht of je je zaken liever online regelt of tijdens een persoonlijk gesprek, wij zijn je graag van dienst.

Van de Mierden; verzekerd van kwaliteit!

Afgestemd op je persoonlijke situatie

Of het nu om een eerste woning gaat, een verhuizing, afsluiten, oversluiten of aanpassen; een hypotheek is maatwerk. Belangrijk is dat de hypotheek is afgestemd op je persoonlijke situatie; nu en in de toekomst.

Betrokken adviseurs, een onafhankelijk hypotheekadvies en oog voor de langere termijn zijn belangrijk. Dit, zodat de kosten van de hypotheek en ook de maandelijkse lasten passen bij jou en bij je toekomstplannen. Zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je hypotheek als je verandert van baan of een gezin sticht. Onze adviseurs, die door permanente educatie hun kennis op hoog niveau houden, bieden je graag kosteloos een eerste oriënterend gesprek aan.

Ons hypotheekadvies; staat als een huis!