De omgeving van Van den Hul & Luigjes  Assurantiën, RegioBank in Voorthuizen

Van den Hul & Luigjes Assurantiën

Van den Hul & Luigjes Verzekeringen is een toonaangevend financieel advieskantoor in Voorthuizen. Met ruim 20 medewerkers adviseren we dagelijks over hypotheken en verzekeringen. Dit doen wij voor alle particulieren, maar ook staan wij een zakelijke klant graag te woord, als hij of zij op zoek is naar een zakelijke betaalrekening, hypotheek of lening. Daarnaast zijn we Zelfstandig Adviseur van RegioBank, de bank in de buurt waar je nog gewoon kunt binnenlopen met uw vragen. We bemiddelen immers exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Onze aanpak is persoonlijk en we hebben maar één doel. Dat is ervoor zorgen dat u een verantwoorde en duurzame keuze kunt maken voor uw financiële toekomst. En daar zullen wij alles aan doen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Edwin  Donkervoort

Edwin Donkervoort

Vennoot / Algemeen adviseur
Ik maak al 25 jaar woonwensen mogelijk. De uitdaging is om out of the box te willen denken en je netwerk daarvan te kunnen overtuigen. Mijn lijfspreuk is onder andere ‘willen is kunnen’.
Eric van Riet

Eric van Riet

Vennoot / Algemeen adviseur
Met ruim 20 jaar ervaring werk ik dagelijks hard aan de financiële gang van zaken van onze klanten. Door mijn ruime kennis en ervaring zie ik nooit problemen. Hooguit een uitdaging en het is mijn passie hiermee aan de slag te gaan.
Hannah van de Kraats-Muller

Hannah van de Kraats-Muller

Adviseur Bankzaken
Caj Donkervoort

Caj Donkervoort

Adviseur Bankzaken
Claudia van de Pol - van de Kleur

Claudia van de Poll - van de Kleut

Adviseur Bankzaken
Thea Niesing

Thea Niesing

Adviseur Bankzaken
Ronald van Vugt

Ronald van Vugt

Vennoot/ Adviseur MKB
Mark van de Kraats

Mark van de Kraats

Vennoot/ Algemeen adviseur
Ik geef advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en bankzaken. Mijn drive is het contact met klanten. Geen klant is hetzelfde en geen vraag is hetzelfde, geen uitdaging is te groot!
Monique Rijn

Monique Rijn

Adviseur bankzaken
Sinds de zomer van 2011 werk ik met veel plezier bij Van den Hul & Luigjes. Het dagelijks, directe contact met de klanten maakt het vak leuk en boeiend.
Johan van Wolfswinkel

Johan van Wolfswinkel

Adviseur bankzaken
Ik houd ervan om u goed te informeren en te adviseren op financieel gebied. De persoonlijke benadering is volgens mij één van de sterkste kanten van ons kantoor.
Ronny Lagerweij

Ronny Lagerweij

Office manager
Ik ondersteun de adviseurs particulieren op het gebied van hypotheken, verzekeringen en bankzaken. Daarnaast ondersteun ik de directie bij diverse organisatorische kantoorzaken.
Gerben de Ruiter

Gerben de Ruiter

Adviseur particulieren
Ik werk hier sinds 2010 en adviseer particulieren op het gebied van hypotheken, verzekeringen en bankzaken. De uitdaging om de juiste oplossing te bieden, geeft iedere dag weer een kick.
Marinda van Geerestein

Marinda van Geerestein

Schadebehandelaar
Sinds 2001 werk ik hier met veel plezier. Het directe contact met onze relaties vind ik erg leuk en is naar mijn mening uniek gezien de veranderingen in de branche.
Janitha van Essen

Janitha van Essen

Adviseur particulieren

Van den Hul & Luigjes Verzekeringen is een toonaangevend financieel advieskantoor in Voorthuizen. Met ruim 20 medewerkers adviseren we dagelijks over hypotheken en verzekeringen. Daarnaast zijn we Zelfstandig Adviseur van RegioBank, de bank in de buurt waar je nog gewoon kunt binnenlopen met uw vragen. We bemiddelen immers exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Onze aanpak is persoonlijk en we hebben maar één doel. Dat is ervoor zorgen dat u een verantwoorde en duurzame keuze kunt maken voor uw financiële toekomst. En daar zullen wij alles aan doen.

Schoolbanken

Om u van goed advies te kunnen voorzien, zorgen we dat onze kennis altijd up-to-date is. Hierbij zijn we verplicht tot Permanente Educatie. We zitten dus regelmatig in de schoolbanken en studieboeken.

Vragen

Wij helpen u graag! Of het nu gaat om een vraag over arbeidsongeschiktheid, de hypotheekrente, een levensverzekering of het aanvragen van een nieuw bankpasje. Voor iedere vraag maken we tijd, beloofd!