De omgeving van Van Der Meer Verzekeringen, RegioBank in Honselersdijk

Van der Meer Verzekeringen

Er verandert veel in de wereld. Banken worden groter, verzekeringskantoren zijn vaak niet meer dan sites op internet. Maar juist bij persoonlijke zaken vinden we écht contact belangrijk. Aandacht van mens tot mens. Het is die aandacht waarbij we bij Van der Meer Verzekeringen groot mee zijn geworden. Al drie generaties lang zijn we voor veel Westlanders en klanten buiten het Westland die adviseur om plezierig mee te sparren. De ene keer in een spreekkamer op kantoor of bij u thuis, de andere keer aan de telefoon of via de mail. 

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Alessa van der Meer

Alessa van der Meer

Administratief medewerkster
De volgende generatie Van der Meer staat al klaar: Alessa vond haar weg naar de Dijkstraat. Ze is administratief medewerkster. Als onderdeel van de interne ‘opleiding’, staat ze ook achter de balie.
Yorick van der Meer

Yorick van der Meer

Financieel adviseur
Yorick is de derde generatie Van der Meer. Hij begeleidt de klant graag van A tot Z. Met verzekeringen, financieringen, bankzaken of hypotheken. Hij gelooft in de kracht van een persoonlijk gesprek.
Milene van der Knaap

Milene van der Knaap

Medewerkster Bankzaken
Zijn ze er nog, bedrijven waar u met uw eigen naam wordt verwelkomd? Daar zorgt Milene van der Knaap voor. Voor welke financiële zaken u ook komt, ze is uw eerste aanspreekpunt.
Marlies van Winden

Marlies van Winden

Medewerkster Bankzaken
Haar functie als medewerkster Bankzaken bevalt Marlies uitstekend. Haar werkzaamheden ‘aan de balie’ zijn divers. Het geeft haar voldoening als mensen tevreden zijn en hun vragen zijn beantwoord.
Johan van der Meer

Johan van der Meer

Financieel adviseur
Johan komt uit een echte verzekeringsfamilie. Als Van der Meer weet hij niet beter. Het contact met mensen, dat draait het bij hem om. De kleinschaligheid van ‘zijn’ kantoor vindt hij belangrijk.
Petra van der Arend

Petra van der Arend

Polis- en schadeinvoer en behandeling
Een kantoor met de Westlandse mentaliteit zegt Petra over Van der Meer. Hard werken met leuke collega's. En leuke klanten voor wie ze altijd klaar staat. Een schade afhandelen? Een premie berekenen? Graag. En die kwart eeuw verzekeringservaring is mooi meegenomen.
Manuela van Eijmeren

Manuela van Eijmeren

Bankmedewerkster
Robin van der Lans

Robin van der Lans

Buitendienstmedewerker
Petra de Bruijn

Petra de Bruijn

Medewerker zakelijke verzekeringen
Ilona Wasmus

Ilona Wasmus

Medewerkster zakelijke verzekeringen
Joke Sosef

Joke Sosef

Schade- en polis behandelaar

Er verandert veel in de wereld. Banken worden groter, verzekeringskantoren zijn vaak niet meer dan sites op internet. Maar juist bij persoonlijke zaken vinden we écht contact belangrijk. Aandacht van mens tot mens. Het is die aandacht waarbij we bij Van der Meer Verzekeringen groot mee zijn geworden. Al drie generaties lang zijn we voor veel Westlanders en klanten buiten het Westland die adviseur om plezierig mee te sparren. De ene keer met een zakelijke klant in een spreekkamer op kantoor of bij u thuis, de andere keer met een particuliere klant aan de telefoon of via de mail.

Ook voor uw bankzaken

Via Van der Meer Verzekeringen heeft u als klant één aanspreekpunt voor veel financiële aangelegenheden. Niet alleen bankzaken, maar ook verzekeringen. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank leveren we dezelfde diensten als banken, maar dan op een heel andere manier. Kleinschaliger, laagdrempeliger, persoonlijker. Juist bij geldzaken heb je er liever een gezicht bij. Die aandacht maakt dat een advies optimaal op uw eigen situatie is toegesneden. 

1001 verzekeringen

Als verzekeringskantoor zijn we een betrouwbare ‘risicobeheerder’. Eén die snapt dat u niet elk risico hoeft te verzekeren, maar dat een praktische kijk op de zaak het verschil maakt. En als er iets gebeurt, komen we meteen in actie. Dan zijn we slagvaardig in onze aanpak en correct in onze afwikkeling. 

Thuis in het MKB

Bent u ondernemer? Dan zijn we een adviseur die uw bedrijf door en door kent. Zeker als het gaat om glastuinbouwbedrijven. We kennen de risico’s. En met een gedegen analyse houden we uw verzekeringsportefeuille overzichtelijk en de kosten laag. 

Altijd bereikbaar

Van der Meer Verzekeringen is nog een echt familiebedrijf. Inmiddels zijn we al aan de derde generatie toe. We zijn er trots op. Want een familiebedrijf staat altijd nét iets dichter bij zijn klanten. Zo’n bedrijf heeft meer oog voor de wensen van die klant. Speelt er alerter op in. En heeft meer gevoel voor service. Daarom zijn we bijvoorbeeld 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Online of bij een kopje koffie. Die persoonlijke adviseur heet u gastvrij welkom in het kantoor aan de Dijkstraat in Honselersdijk!