De omgeving van Van Der Meer Verzekeringen, RegioBank in Honselersdijk

Van der Meer Verzekeringen

Er verandert veel in de wereld. Banken worden groter, verzekeringskantoren zijn vaak niet meer dan sites op internet. Maar juist bij persoonlijke zaken vinden we écht contact belangrijk. Aandacht van mens tot mens. Het is die aandacht waarbij we bij Van der Meer Verzekeringen groot mee zijn geworden. Al drie generaties lang zijn we voor veel Westlanders en klanten buiten het Westland die adviseur om plezierig mee te sparren. De ene keer in een spreekkamer op kantoor of bij u thuis, de andere keer aan de telefoon of via de mail. 

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Alessa van der Meer

Alessa van der Meer

Administratief medewerkster
In veel gevallen komt een klant aan de balie of aan de telefoon het eerst bij mij terecht. Vooral dat contact met klanten maakt het werk leuk.
Lucienne Hoogendam

Lucienne Hoogendam

Schade- en polisbehandelaar
Wie heeft er zin in om zelf uit te zoeken wat de beste verzekeringspolis is? Het is mijn vak, en ik weet precies waar je op moet letten.
Rick van Wilgen

Rick van Wilgen

Medewerker particuliere verzekeringen
Een nieuwe verzekering nodig en u wilt even zwart op wit weten wat-ie kost? Dan ben ik uw contactpersoon die daar snel en goed antwoord op kan geven.
Wil van der Meer

Wil van der Meer

Financieel medewerkster
Achter de schermen gebeurt er een hoop bij een verzekeringskantoor. Geef mij maar de boekhouding, dat doe ik met plezier!
Yorick van der Meer

Yorick van der Meer

Financieel adviseur
Wat het leuke is van adviseur zijn? Dat je er op de belangrijke momenten bent voor een klant en alles van A tot Z regelt.
Milene van der Knaap

Milene van der Knaap

Medewerkster bankzaken
Financiële zaken regel je toch net even prettiger in een persoonlijk gesprek. Of het nu om grote of kleine bankzaken gaat.
Marlies van Winden

Marlies van Winden

Medewerkster Bankzaken
Gewoon een balie waar je nog langs kunt komen, dat waarderen mensen. Ook in een tijd als deze is een gezicht leuker dan een beeldscherm.
Johan van der Meer

Johan van der Meer

Financieel adviseur
Ik houd van het contact met mensen. En dat werkt nu eenmaal beter in een kleinschalig bedrijf als het onze.
Petra van der Arend

Petra van der Arend

Schade- en polisbehandelaar
Niets zo vervelend als bij een schade van het bekende kastje naar de muur te worden gestuurd. Laat mij die klant met schade maar ontzorgen!
Manuela van Eijmeren

Manuela van Eijmeren

Bankmedewerkster
Veel mensen vinden het fijn om hun bankzaken gewoon nog aan de balie te regelen. Of even te bellen met een bekende stem. Daar doe ik het voor.
Robin van der Lans

Robin van der Lans

Buitendienstmedewerker
Grote financiële beslissingen privé, risico’s op de zaak: dat bespreek je het liefst onder vier ogen met een vertrouwd gezicht.
Ilona Wasmus

Ilona Wasmus

Medewerkster zakelijke verzekeringen
Niet altijd eenvoudig, die verzekeringen voor bedrijven. Dan helpt het als je net als ik al jaren in het vak zit en alle wegen kent.
Joke Sosef

Joke Sosef

Schade- en polis behandelaar
Schade is al vervelend genoeg. En als ik er iets aan kan doen om het leed te verzachten sta ik voor onze klanten klaar.

Er verandert veel in de wereld. Banken worden groter, verzekeringskantoren zijn vaak niet meer dan sites op internet. Maar juist bij persoonlijke zaken vinden we écht contact belangrijk. Aandacht van mens tot mens. Het is die aandacht waarbij we bij Van der Meer Verzekeringen groot mee zijn geworden. Al drie generaties lang zijn we voor veel Westlanders en klanten buiten het Westland die adviseur om plezierig mee te sparren. De ene keer met een zakelijke klant in een spreekkamer op kantoor of bij u thuis, de andere keer met een particuliere klant aan de telefoon of via de mail.

Ook voor uw bankzaken

Via Van der Meer Verzekeringen heeft u als klant één aanspreekpunt voor veel financiële aangelegenheden. Niet alleen bankzaken, maar ook verzekeringen. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank leveren we dezelfde diensten als banken, maar dan op een heel andere manier. Kleinschaliger, laagdrempeliger, persoonlijker. Juist bij geldzaken heb je er liever een gezicht bij. Die aandacht maakt dat een advies optimaal op uw eigen situatie is toegesneden. 

1001 verzekeringen

Als verzekeringskantoor zijn we een betrouwbare ‘risicobeheerder’. Eén die snapt dat u niet elk risico hoeft te verzekeren, maar dat een praktische kijk op de zaak het verschil maakt. En als er iets gebeurt, komen we meteen in actie. Dan zijn we slagvaardig in onze aanpak en correct in onze afwikkeling. 

Thuis in het MKB

Bent u ondernemer? Dan zijn we een adviseur die uw bedrijf door en door kent. Zeker als het gaat om glastuinbouwbedrijven. We kennen de risico’s. En met een gedegen analyse houden we uw verzekeringsportefeuille overzichtelijk en de kosten laag. 

Altijd bereikbaar

Van der Meer Verzekeringen is nog een echt familiebedrijf. Inmiddels zijn we al aan de derde generatie toe. We zijn er trots op. Want een familiebedrijf staat altijd nét iets dichter bij zijn klanten. Zo’n bedrijf heeft meer oog voor de wensen van die klant. Speelt er alerter op in. En heeft meer gevoel voor service. Daarom zijn we bijvoorbeeld 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Online of bij een kopje koffie. Die persoonlijke adviseur heet u gastvrij welkom in het kantoor aan de Dijkstraat in Honselersdijk!