De omgeving van Van Der Meer Verzekeringen, RegioBank in Honselersdijk

Van der Meer Verzekeringen

Er verandert veel in de wereld. Banken worden groter, verzekeringskantoren zijn vaak niet meer dan sites op internet. Maar juist bij persoonlijke zaken vinden we écht contact belangrijk. Aandacht van mens tot mens. Het is die aandacht waarbij we bij Van der Meer Verzekeringen groot mee zijn geworden. Al drie generaties lang zijn we voor veel Westlanders en klanten buiten het Westland die adviseur om plezierig mee te sparren. De ene keer in een spreekkamer op kantoor of bij je thuis, de andere keer aan de telefoon of via de mail. 

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Alessa van der Meer

Alessa van der Meer

Administratief medewerkster
In veel gevallen komt een klant aan de balie of aan de telefoon het eerst bij mij terecht. Vooral dat contact met klanten maakt het werk leuk.
Lucienne Hoogendam

Lucienne Hoogendam

Commerciële binnendienst zakelijk
Wie heeft er zin in om zelf uit te zoeken wat de beste verzekeringspolis is? Het is mijn vak, en ik weet precies waar je op moet letten.
Wil van der Meer

Wil van der Meer

Financieel medewerkster
Achter de schermen gebeurt er een hoop bij een verzekeringskantoor. Geef mij maar de boekhouding, dat doe ik met plezier!
Yvonne van Leeuwen

Yvonne van Leeuwen

Commerciële binnendienst zakelijk
Ayla van Bussel-van Baalen

Ayla van Bussel-van Baalen

Schade-en polis behandelaar
Yorick van der Meer

Yorick van der Meer

Financieel adviseur
Wat het leuke is van adviseur zijn? Dat je er op de belangrijke momenten bent voor een klant en alles van A tot Z regelt.
Milene van der Knaap

Milene van der Knaap

Medewerkster bankzaken
Financiële zaken regel je toch net even prettiger in een persoonlijk gesprek. Of het nu om grote of kleine bankzaken gaat.
Marlies van Winden

Marlies van Winden

Medewerkster Bankzaken
Gewoon een balie waar je nog langs kunt komen, dat waarderen mensen. Ook in een tijd als deze is een gezicht leuker dan een beeldscherm.
Johan van der Meer

Johan van der Meer

Financieel adviseur
Ik houd van het contact met mensen. En dat werkt nu eenmaal beter in een kleinschalig bedrijf als het onze.
Petra van der Arend

Petra van der Arend

Schade- en polisbehandelaar
Niets zo vervelend als bij een schade van het bekende kastje naar de muur te worden gestuurd. Laat mij die klant met schade maar ontzorgen!
Manuela van Eijmeren

Manuela van Eijmeren

Bankmedewerkster
Veel mensen vinden het fijn om hun bankzaken gewoon nog aan de balie te regelen. Of even te bellen met een bekende stem. Daar doe ik het voor.
Robin van der Lans

Robin van der Lans

Buitendienstmedewerker
Grote financiële beslissingen privé, risico’s op de zaak: dat bespreek je het liefst onder vier ogen met een vertrouwd gezicht.
Ilona Wasmus

Ilona Wasmus

Medewerkster zakelijke verzekeringen
Niet altijd eenvoudig, die verzekeringen voor bedrijven. Dan helpt het als je net als ik al jaren in het vak zit en alle wegen kent.
Joke Sosef

Joke Sosef

Schade- en polis behandelaar
Schade is al vervelend genoeg. En als ik er iets aan kan doen om het leed te verzachten sta ik voor onze klanten klaar.

Ook voor je bankzaken

Via Van der Meer Verzekeringen heb je als klant één aanspreekpunt voor veel financiële aangelegenheden. Niet alleen bankzaken, maar ook verzekeringen. Als zelfstandig adviseur van RegioBank leveren we dezelfde diensten als banken, maar dan op een heel andere manier. Kleinschaliger, laagdrempeliger, persoonlijker. Juist bij geldzaken heb je er liever een gezicht bij. Die aandacht maakt dat een advies optimaal op je eigen situatie is toegesneden. 

1001 verzekeringen

Als verzekeringskantoor zijn we een betrouwbare ‘risicobeheerder’. Eén die snapt dat je niet elk risico hoeft te verzekeren, maar dat een praktische kijk op de zaak het verschil maakt. En als er iets gebeurt, komen we meteen in actie. Dan zijn we slagvaardig in onze aanpak en correct in onze afwikkeling. 

Thuis in het MKB

Ben je ondernemer? Dan zijn we een adviseur die je bedrijf door en door kent. Zeker als het gaat om glastuinbouwbedrijven. We kennen de risico’s. En met een gedegen analyse houden we je verzekeringsportefeuille overzichtelijk en de kosten laag. 

Altijd bereikbaar

Van der Meer Verzekeringen is nog een echt familiebedrijf. Inmiddels zijn we al aan de derde generatie toe. We zijn er trots op. Want een familiebedrijf staat altijd nét iets dichter bij zijn klanten. Zo’n bedrijf heeft meer oog voor de wensen van die klant. Speelt er alerter op in. En heeft meer gevoel voor service. Daarom zijn we bijvoorbeeld 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Online of bij een kopje koffie. Die persoonlijke adviseur heet je gastvrij welkom in het kantoor aan de Dijkstraat in Honselersdijk!