De omgeving van Van der Straaten's Assurantiekantoor, RegioBank in Werkendam

Van der Straaten's Assurantiekantoor

Wie het moderne pand aan de Van Randwijklaan ziet, denkt misschien dat Van der Straaten’s Assurantiekantoor net is begonnen. Maar niets is minder waar: het bedrijf bestaat sinds 1928 en heeft dus bijna honderd jaar ervaring! In al die jaren is hun basis altijd hetzelfde gebleven: persoonlijk contact met klanten staat voorop.

Van meet af aan adviseert het kantoor over onder meer verzekeringen, financieringen, hypotheken, pensioen en beleggingsproducten en betaal- en spaarproducten. Voor de betaal- en spaarproducten ging het bedrijf in 2012 een nieuwe fase in door als Zelfstandig Adviseur exclusief en onafhankelijk te bemiddelen voor RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Hanny van Hooft

Hanny van Hooft

Adviseur Bankzaken
Florianne Vink

Florianne Vink

Adviseur Bankzaken
Arnold Visser

Arnold Visser

Adviseur Bankzaken
Sandra Sterrenburg

Sandra Sterrenburg

Adviseur Bankzaken
Jacqueline Nieuwkoop

Jacqueline Nieuwkoop

Snelle service

Luisteren is een sterke kant van de adviseurs. Alleen zo komen ze erachter waar u echt behoefte aan heeft. En zijn de wensen duidelijk? Dan worden uw zaken snel geregeld. Of het nou gaat om uw hypotheek, verzekering of betaalrekening.

Geen vraag te moeilijk

Klanten die voor betaal-en spaardiensten aankloppen hebben vaak de meest uiteenlopende vragen. De een wil bijvoorbeeld een spaarrekening, terwijl de ander meer wil weten over zakelijke diensten. Hoe groot of klein de vraag ook is, de adviseur helpt u altijd met kundig advies.

Alles voor de buurt

Overigens doet Van der Straaten’s Assurantiekantoor niet alleen veel voor u, maar ook voor de buurt. Zo sponsort het bedrijf meerdere lokale verenigingen en stichtingen, om zo bij te dragen aan meer verbinding in de regio Altena.

Ons kent ons

Wist u dat de directie van het bedrijf door en door Werkendams is? Ook de andere medewerkers kennen het dorp als hun broekzak, want ze komen bijna allemaal uit omliggende dorpen. Kortom, u treft altijd een bekend gezicht. Wel zo fijn, toch?