De omgeving van Van der Voet Assurantiën B.V., RegioBank in Haastrecht

Van der Voet Assurantiën B.V.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Monique Terlouw

Monique Terlouw

Adviseur bankzaken
Monique is een vertrouwd gezicht voor onze klanten. Zij begon als bankmedewerker in 1995 en kent bijna al onze klanten bij naam. Of je nu particulier producten nodig hebt of zakelijke, Monique geeft je een eerlijk advies.
Joke Verkaik

Joke Verkaik

Joke is een bekend gezicht voor onze klanten in Oudewater. Zij weet alles over bankzaken en adviseert je graag. Waarom kiezen voor RegioBank? Gewoon omdat wij de drempel laag houden. Vooral luisteren en begrijpen wat je wilt is wat Joke belangrijk vindt.

Betrouwbaar en onafhankelijk

Van der Voet Assurantiën B.V. is een zelfstandig, onafhankelijk assurantiekantoor. Wij zijn al meer dan 65 jaar gevestigd in Haastrecht. Onze dienstverlening volgt de maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en beschikken over de vereiste vakkennis. Bij al onze medewerkers staat de klant centraal en een onafhankelijk advies voorop.

Je financiële zaken regelen op één locatie, met échte mensen

Van der Voet Assurantiën B.V. is zelfstandig adviseur van RegioBank. Een landelijk opererende bank met een sterke regionale focus en zo’n 530 zelfstandig adviseurs. Via RegioBank bieden wij je een compleet pakket aan bankdiensten. Zowel privé als zakelijk brengen wij je financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Van een zakelijke rekening tot een hypotheek, van sparen tot de Regiobank App, wij helpen je graag. Je vindt ons op ons vertrouwde adres en met vertrouwde gezichten.

Goed verzekerd zijn geeft een veilig gevoel. Als particulier, maar ook als je verantwoordelijk bent voor een bedrijf. Van der Voet Assurantiën werkt samen met zeer bekwame verzekeraars. Op deze manier kunnen wij je zowel privé als zakelijke verzekeringen aanbieden. Een aantrekkelijk totaalpakket! Ons motto luidt: verzeker dié risico’s, die je zelf niet kunt of wenst te dragen.

Kom eens bij ons langs aan de Kleine Haven 1 of bel ons voor een afspraak via 0182-502755.