De omgeving van Van der Weij Assurantiën, RegioBank in Chaam

Van der Weij Assurantiën

In 1984 kocht onze oprichter, Jos van der Weij, een klantenbestand en begon vanuit zijn slaapkamer met het adviseren van verzekeringsklanten.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Bas  van der Weij

Bas van der Weij

Adviseur verzekeringen en hypotheken
Volledig eigenaar sinds januari 2014. Adviseur particuliere en zakelijke verzekeringen. Daarnaast ook erkend financieel adviseur.
Mariëlle Wouters - Heestermans

Mariëlle Wouters - Heestermans

Adviseur particuliere verzekeringen en adviseur bankzaken
Vanaf januari 2018 help ik u met de advisering op het gebied van verzekeringen, schade-afhandeling, en bankzaken. Ook kunt u bij mij terecht met vragen over Belastingaangiften.
Patty  van der Weij

Patty van der Weij

Adviseur particuliere verzekeringen en adviseur bankzaken
Sinds mei 2011 ben ik met veel plezier werkzaam in het familiebedrijf. Op maandag, dinsdag en donderdag kan ik u helpen met advisering van verzekeringen, schade-afhandeling, maar ook bankzaken.
Barbara  de Kivit – Klaassen

Barbara de Kivit – Klaassen

Adviseur bankzaken
In dienst sinds februari 2014 en aanspreekpunt voor onze RegioBankactiviteiten.
Chantal  de Bruyn

Chantal de Bruyn

Adviseur zakelijke en particuliere verzekeringen en adviseur bankzaken
Sinds mei 2015 ben ik het aanspreekpunt voor alle zakelijke relaties op het gebied van verzekeringen en schades. Tevens Adviseur RegioBank.
Francois Schonck

François Schonck

Hypothecair Planner
Hypotheekspecialist, “mensen-mens”, integer en zeer klantgericht. U bent van harte welkom voor een hypotheekgesprek.

In 1984 kocht onze oprichter, Jos van der Weij, een klantenbestand en begon vanuit zijn slaapkamer met het adviseren van verzekeringsklanten.

Jos kende al zijn klanten bij voor- en achternaam en kwam jaarlijks langs voor een onderhoudsgesprek. Dit werd door de klanten zeer gewaardeerd. Het speerpunt van Jos was het snel en goed afwikkelen van schades, dat was zijn lust en zijn leven.

De huidige eigenaar, Bas van der Weij, studeerde in 2013 af aan de hogeschool in Tilburg en gaf direct aan het bedrijf van zijn vader voort te willen zetten. In eerste instantie ging Bas werken voor een detacheringsbureau als verzekeringsmedewerker.

Omdat Bas in de avonduren zijn vader hielp en dat zijn vruchten afwierp, is in 2005 een VOF opgericht, waarna Bas in 2007 zijn baan heeft opgezegd en volledig voor het bedrijf is gegaan.

Door de groei van het bedrijf werd er in 2011 een pand aan de Gilzeweg in Chaam gehuurd, omdat wij ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank werden. Het gevolg was dat ook zus Patty zich heeft omgeschoold tot verzekeringsadviseur en medewerkster bankzaken en in dienst trad. Ook Karen, de vriendin van Bas, verricht vanaf dat moment op de achtergrond diverse hand- en spandiensten.

Al snel volgde administratief medewerkster en medewerkster bankzaken Barbara en verzekeringsadviseur en medewerkster bankzaken Chantal. In januari is Mariëlle toegevoegd als verzekeringsadviseur en medewerker bankzaken. Vanaf 1 november 2018 is François bij ons in dienst getreden als hypothecair planner, wat ons huidige team compleet maakt.

Het pand aan de Gilzeweg werd te klein en zo zijn we begin oktober 2017 verhuisd naar het pand aan de Dorpsstraat 59.

Hier staat ons Team voor u klaar en de koffie ook, kom gerust een keertje langs!