De omgeving van Van der Weij Assurantiën, RegioBank in Chaam

Van der Weij Assurantiën

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Bas van der Weij

Bas van der Weij

Adviseur verzekeringen en hypotheken
Volledig eigenaar sinds januari 2014. Adviseur particuliere en zakelijke verzekeringen. Daarnaast ook erkend financieel adviseur.
Mariëlle Wouters - Heestermans

Mariëlle Wouters - Heestermans

Adviseur particuliere verzekeringen en adviseur bankzaken
Vanaf januari 2018 help ik je met de advisering op het gebied van verzekeringen, schade-afhandeling, en bankzaken. Ook kun je bij mij terecht met vragen over Belastingaangiften.
Conny van den Broek

Conny van den Broek

Adviseur zakelijke verzekeringen en adviseur bankzaken
Marcel Vogelzang

Marcel Vogelezang

Adviseur hypotheken
Patty van der Weij

Patty van der Weij

Adviseur particuliere verzekeringen en adviseur bankzaken
Sinds mei 2011 ben ik met veel plezier werkzaam in het familiebedrijf. Op maandag, dinsdag en donderdag kan ik je helpen met advisering van verzekeringen, schade-afhandeling, maar ook bankzaken.

In 1984 kocht onze oprichter, Jos van der Weij, een klantenbestand en begon vanuit zijn slaapkamer met het adviseren van verzekeringsklanten.

Jos kende al zijn klanten bij voor- en achternaam en kwam jaarlijks langs voor een onderhoudsgesprek. Dit werd door de klanten zeer gewaardeerd. Het speerpunt van Jos was het snel en goed afwikkelen van schades, dat was zijn lust en zijn leven.

De huidige eigenaar, Bas van der Weij, studeerde in 2003 af aan de hogeschool in Tilburg en gaf direct aan, het bedrijf van zijn vader voort te willen zetten. In eerste instantie ging Bas werken voor een detacheringsbureau als verzekeringsmedewerker. Omdat Bas in de avonduren zijn vader hielp en dat zijn vruchten afwierp, is in 2005 een V.O.F. opgericht, waarna Bas in 2007 zijn baan heeft opgezegd en volledig voor het bedrijf is gegaan.

Door de groei van het bedrijf werd er in 2011 een pand aan de Gilzeweg in Chaam gehuurd, mede omdat wij ook zelfstandig adviseur van RegioBank werden. Het gevolg was dat ook zus Patty zich heeft omgeschoold tot verzekeringsadviseur en medewerkster bankzaken en in dienst trad.

Het pand aan de Gilzeweg werd te klein en zo zijn we begin oktober 2017 verhuisd naar het pand aan de Dorpsstraat 59 in Chaam. Inmiddels zijn we te vinden aan de Brouwerij 49 in Chaam.

Al snel groeide het team naar 6 medewerkers: Vanaf 1 maart jl. is Marcel Vogelezang naast Bas van der Weij aanspreekpunt voor al je vragen op het gebied van hypotheken.

Ons Team staat voor je klaar en de koffie/thee ook, dus kom gerust een keertje langs!