De omgeving van Van Eijk & Partners, RegioBank in Waddinxveen

Van Eijk & Partners

Van Eijk & Partners is gespecialiseerd in onafhankelijk advies over hypotheken, verzekeringen en financiën. Als zelfstandig adviseur van RegioBank bemiddelen wij exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Handig, want zo regel je al je financiële zaken onder één dak.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Theo  van Eijk

Theo van Eijk

Eigenaar
In 2001 ben ik deze onderneming gestart en werk ik dagelijks met veel plezier voor onze klanten om hen te voorzien van advies op gebied van hypotheken of verzekeringen.
Esther Schimmer

Esther Schimmer

Financieel adviseur / Case manager hypotheken
Ankie Pruijmboom

Ankie Pruijmboom

Adviseur Bankzaken
In 2020 ben ik in Waddinxveen gaan werken bij Theo van Eijk. Na 30 jaar bij een aantal banken en verzekeringskantoren blijft luisteren naar mensen mij nog altijd boeien. Ik help je graag met je vragen.
Anneke  Zwaneveld

Anneke Zwaneveld

adviseur bankzaken en Schadeverzekeringen
Al ruim 25 jaar werk ik in de financiële wereld en sinds 2015 bij Van Eijk & Partners. Naast adviseren over de bankproducten van RegioBank, ondersteun ik ook de afdeling verzekeringen.
Johan Veldhuis

Johan Veldhuis

Hypothecair planner
Vanaf 2005 ben ik voor Theo gaan werken en kon ik mijzelf ontwikkelen tot hypothecair planner. Het contact met de klanten en het oplossen van de moeilijke vraagstukken maakt mijn werk leuk!
Renate Kuijf

Renate Kuijf

Financieel adviseur/ Case manager hypotheken
Ik werk sinds 2000 in de financiële dienstverlening. Een uitdagende sector, waar het nooit saai is. Ik vind het bijzonder om bij te dragen aan de groei van dit mooie bedrijf.
H.  Ernst

Herna Ernst

Financieel adviseur/ Case manager hypotheken
Sinds 1988 werk ik in het bank- en verzekeringswezen en vooral op het vakgebied hypotheken. Een klein, betrokken en gemotiveerd team zoals hier, dat werkt heel prettig.
Hans Belterman

Hans Belterman

Adviseur schadeverzekeringen
Ik werk sinds 1999 in de financiële dienstverlening. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij van Eijk & Partners. Ik ben verantwoordelijk voor de schade afhandeling. Iedere dag een leuke uitdaging!
Johan Koks

Johan Koks

Adviseur zakelijke verzekeringen

In Waddinxveen, dat je wellicht kent vanwege de hefbrug uit 1936 staat het kantoor van Van Eijk & Partners. Deze financieel adviseur staat elke werkdag klaar om je te ontzorgen. Van hypotheek tot spaarrekening: hier krijg je altijd advies op maat.

Misschien ken je Van Eijk & Partners wel van hun andere vestiging in Zoetermeer. Dit kantoor hebben ze in 2022 overgenomen. Inmiddels is hun team flink gegroeid en hebben ze meer specialismes in huis. Zowel in Waddinxveen als Zoetermeer kun je terecht voor onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen, en exclusieve bemiddeling in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Persoonlijke aanpak
Het geheim van deze succesvolle zelfstandig adviseur? Dat zit ‘m in het persoonlijke tintje. Zodra je over de drempel van het kantoor stapt, voel je de huiselijke sfeer. Onder het genot van een kopje koffie leren de adviseurs jou en je situatie graag beter kennen. Zo kunnen ze je het beste, persoonlijke advies bieden.

Overal bereikbaar
Van Eijk & Partners heeft klanten door het hele land. Bereikbaarheid is daarom behoorlijk belangrijk. Via de mail, de telefoon of fysiek: je wordt altijd zo snel mogelijk geholpen. En via hun eigen app geven ze nog een stukje extra service. Van schade melden tot formulieren inscannen: binnen een minuut heb je het voor elkaar.

Verbonden verbeteraars
Elke adviseur in het team voelt zich verbonden met de regio. Dat blijkt ook uit de vele projecten die ze verzorgen. Zo gaven ze les op basisscholen om kinderen het belang van sparen bij te brengen, leerden ze ouderen veilig internetbankieren en sponsoren ze diverse sportclubs. Zichtbaar, toegankelijk en behulpzaam: daar staat Van Eijk & Partners voor.