De omgeving van van Elteren Financiele Diensten en Makelaardij, RegioBank in Heerlen

van Elteren Verzekeringen Hypotheken en Financiele Diensten

Aan de rand van Heerlen centrum is sinds 2001 ons kantoor gevestigd. Sinds 1 augustus 2017 mag Bert van Elteren zich eigenaar noemen. Dit veranderde onze naam, maar zeker niet onze dienstverlening. Sinds jaar en dag staat het team klaar voor persoonlijke hulp bij financiële vragen. U wordt altijd geholpen door uw vaste adviseur, met inzicht in uw situatie. Niet alleen op financieel gebied, maar ook op persoonlijk vlak.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Bert van Elteren

Bert van Elteren

Eigenaar
“Ik vind het fantastisch om veel voor mensen te kunnen betekenen. Niet alleen op financieel vlak, maar ook op persoonlijk gebied. Geduldig hoor ik elke situatie aan als startpunt van sterk advies.”

Klein team, grote kennis

Het team bestaat uit vier personen. Dit maakt ons bedrijf klein en hecht. Door de jarenlange ervaringen van de medewerkers delen zij samen enorm veel kennis. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bemiddelt dit kantoor exclusief voor haar betaal- en spaarproducten. Verder kunt u er terecht voor advies op het gebied van bankzaken, verzekeringen en hypotheken.

Wanneer het u uitkomt

Van maandag tot en met vrijdag kunt u tijdens het inloopspreekuur van 10.00 - 13.00 uur terecht met al uw vragen. Daarnaast kunt u ook een afspraak maken. Bovendien behoort contant geld storten of opnemen tot de mogelijkheden.

Luisterend oor

Persoonlijk contact is het allerbelangrijkste wat ons betreft. Wij weten wat de kracht van een luisterend oor kan zijn. U heeft één vertrouwd aanspreekpunt en deze persoon voorziet u op alle vlakken van gedegen advies.