De omgeving van Van Kuringe Adviesgroep, RegioBank in St Oedenrode

Van Kuringe Adviesgroep

Van Kuringe Adviesgroep is door de jaren heen gegroeid tot een organisatie met ruim 40 medewerkers, deze staan altijd klaar om u te helpen. Wij zijn gevestigd in Sint-Oedenrode. Ons RegioBank team neemt de tijd voor u en zet graag een stapje extra. Kom eens geheel vrijblijvend langs zodat wij u hierover meer kunnen vertellen.

Dankzij onze kennis en ervaring zorgen wij voor een passende oplossingen voor financiële complexe zaken. Wij gaan een uitdaging niet uit de weg. Mede door intensief en persoonlijk klantcontact maken wij zaken omtrent pensioenopbouw of een hypotheekvraagstuk begrijpelijk. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bieden wij daarnaast ook bankproducten aan.

Manon vindt het belangrijk dat u met een goed gevoel de deur uit gaat en dat u vakkundig bent geholpen. Anita is betrokken met haar klanten en vindt het belangrijk dat u altijd zonder afspraak kunt binnenlopen. 

Kom eens geheel vrijblijvend langs zodat wij u hierover meer kunnen vertellen.

'Uw financiële zorg, is onze borg’

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Ayse Cagilci-Bulut

Ayse Cagilci-Bulut

Adviseur Bankzaken
Manon Jochems

Manon Jochems

Bankadviseur
Manon vindt het belangrijk dat u met een goed gevoel de deur uit gaat en dat u vakkundig bent geholpen. Dankzij onze kennis en ervaring zorgen wij voor een passende oplossingen voor financiële complexe zaken. Wij gaan een uitdaging niet uit de weg.
Anita Vermeulen

Anita Vermeulen

Bankadviseur
Anita is betrokken met haar klanten en vindt het belangrijk dat u altijd zonder afspraak kunt binnenlopen. Mede door intensief en persoonlijk klantcontact maken wij zaken omtrent pensioenopbouw begrijpelijk.