Grote klomp op sokkel in park in St. Oedenrode - Van Kuringe Adviesgroep

Van Kuringe Adviesgroep

Van Kuringe Adviesgroep is door de jaren heen gegroeid tot een organisatie met ruim 40 medewerkers, deze staan altijd klaar om je te helpen. Wij zijn gevestigd in Sint-Oedenrode. Ons RegioBank team neemt de tijd voor je en zet graag een stapje extra. Kom eens geheel vrijblijvend langs zodat wij je hierover meer kunnen vertellen.

Dankzij onze kennis en ervaring zorgen wij voor een passende oplossingen voor financiële complexe zaken. Wij gaan een uitdaging niet uit de weg. Mede door intensief en persoonlijk klantcontact maken wij zaken omtrent pensioenopbouw of een hypotheekvraagstuk begrijpelijk. Als zelfstandig adviseur van RegioBank bieden wij daarnaast ook bankproducten aan.

Manon vindt het belangrijk dat je met een goed gevoel de deur uit gaat en dat je vakkundig bent geholpen. Anita is betrokken met haar klanten en vindt het belangrijk dat je altijd zonder afspraak kunt binnenlopen. 

Kom eens geheel vrijblijvend langs zodat wij je hierover meer kunnen vertellen.

'Jouw financiële zorg, is onze borg’

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Manon Jochems

Manon Jochems

Bankadviseur
Manon vindt het belangrijk dat je met een goed gevoel de deur uit gaat en dat je vakkundig bent geholpen. Dankzij onze kennis en ervaring zorgen wij voor een passende oplossingen voor financiële complexe zaken. Wij gaan een uitdaging niet uit de weg.
Anita Vermeulen

Anita Vermeulen

Bankadviseur
Anita is betrokken met haar klanten en vindt het belangrijk dat je altijd zonder afspraak kunt binnenlopen. Mede door intensief en persoonlijk klantcontact maken wij zaken omtrent pensioenopbouw begrijpelijk.