Meer met bomen in Haarsteeg - Van Lierop + Partners

Van Lierop + Partners

Van Lierop en Partners uit het Noord-Brabantse Haarsteeg is een echt familiebedrijf. Dertig jaar geleden begon Willem van Lierop zijn advieskantoor. Sinds dag één is hij zelfstandig adviseur van RegioBank. Inmiddels werkt dochter Nicole ook in het bedrijf. Samen met collega Karin zijn zij jouw aanspreekpunt voor je bankzaken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Willem van Lierop

Willem van Lierop

Oprichter en financieel adviseur
Ik ben hypothecair planner en lid van de NVHP. Voor al uw vragen over hypotheken en financiële planning kunt u altijd bij me terecht.
Nicole van Lierop

Nicole van Lierop

Financieel adviseur
Heb je financieel advies nodig over bijvoorbeeld verzekeringen, inkomen of je hypotheek? Dan ben ik er voor je. Ook help ik je bij je bankzaken.
Karin van Heesbeen

Karin van Heesbeen

Adviseur bankzaken
Ik help klanten aan de balie met al hun bankzaken. Van geld storten en opnemen, tot het openen van een rekening.

Persoonlijk contact

Van Lierop en Partners bemiddelt exclusief voor de (zakelijke) betaal- en spaarrekeningen van RegioBank. Hiervoor kun je bij ons terecht. Maar ook voor onafhankelijk advies over een hypotheek of verzekering. En reken maar dat het persoonlijk wordt, want in een klein dorpje als Haarsteeg is het al snel ons-kent-ons. Voor vragen kun je dan ook altijd bellen, mailen of binnenlopen. Een bezoek aan huis behoort ook tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld als je een nieuwe verzekering nodig hebt of er niet uitkomt met internetbankieren.

Familiebedrijf voor families

Met veel klanten hebben we langdurige relaties. Daardoor kunnen we goed financieel advies geven. Het liefst blijven we een leven lang betrokken. Van het openen van kinderspaarrekening Zilvervloot Sparen, tot de aankoop van een huis of het plannen van je nalatenschap. Voor al deze zaken krijg je advies van hoge kwaliteit.

Het voordeel van een familiebedrijf

Van Lierop en Partners is een klein bedrijf. De lijnen zijn kort en je wordt altijd snel en persoonlijk geholpen door Willem, Nicole of Karin. Nog een voordeel: vader en dochter vullen elkaar goed aan. Willem heeft de ervaring, Nicole de nieuwe inzichten. Dat zorgt voor blije klanten én blije adviseurs.