Van Lierop + Partners in Haarsteeg

  • 073 - 511 91 38
  • Haarsteegsestraat 3 A, 5254 JN
  • Vandaag open van 09.00 - 17.00
Omgeving Van Lierop + Partners

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij Van Lierop + Partners. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Haarsteeg. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Willem van Lierop

Willem van Lierop

Oprichter en financieel adviseur
Nicole van Lierop

Nicole van Lierop

Financieel adviseur
Karin van Heesbeen

Karin van Heesbeen

Adviseur bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Van Lierop + Partners -adviseurTeamAfbeelding

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4533

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.