De omgeving van Van Loon, RegioBank in Empel ('s Hertogenbosch)

Van Loon

Van Loon in ’s-Hertogenbosch is een begrip in de regio op het gebied van hypotheken, particuliere verzekeringen, bedrijfsmatig risicobeheer, bancaire dienstverlening en financiële planning. Ook is Van Loon zelfstandig adviseur van RegioBank. De enthousiaste medewerkers behartigen de belangen van onze relaties op een persoonlijke en betrokken wijze.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Miranda  Disco

Miranda Disco

Officemanager
Ik ben sinds medio 2000 werkzaam bij van Loon. Ik ben je eerste aanspreekpunt en ik help je graag met je verzekeringen en bankzaken en waar nodig zal ik je doorverwijzen naar de juiste afdeling binnen ons kantoor.
Jeroen  Stakenburg

Jeroen Stakenburg

Al 17 jaar help ik je graag bij het maken van de juiste keuze voor de hypotheek van je woning. Ook op het gebied van particuliere- en zakelijke verzekeringen, bankzaken, inkomen en vermogen kun je bij mij terecht.
Rachne Braaksma

Rachne Braaksma

Adviseur Bankzaken
Angeline de Bekker

Angeline de Bekker

Adviseur bankzaken en schadebehandelaar
Ik werk al meer dan 30 jaar met veel energie bij van Loon. Mijn werkzaamheden voer ik accuraat uit en probeer op een betrokken, vriendelijke en eerlijke manier de belangen van onze relaties te waarborgen.
Peter  de Bakker

Peter de Bakker

Adviseur
Ik ben reeds twintig jaar werkzaam als adviseur en haal veel voldoening uit mijn werk om de financiële zaken zoals hypotheek en verzekeringen van mijn klanten zo goed mogelijk te regelen. Klanttevredenheid is mijn grote drijfveer en passie.
Jeroen  van der Dussen

Jeroen van der Dussen

Adviseur
Klanten kunnen bij mij terecht voor alle vragen omtrent verzekeringen, financiële vraagstukken en hypotheken. Als adviseur ben ik al ruimschoots 25 jaar aan dit bedrijf verbonden. Nog steeds kan ik er oprecht van genieten als ik van waarde ben voor klanten!

Goed geregeld

In de wirwar van wet- en regelgeving, ontwikkelingen op verzekeringsvlak en de talloze mogelijkheden op hypothecair gebied is het moeilijk je eigen weg te bepalen. Je situatie vraagt om een specifieke oplossing, maar hoe kies je de juiste? Zijn er betere alternatieven? Waar moet je rekening mee houden? Welk voordeel kun je behalen? Bij belangrijke beslissingen komt er veel op je af als je een huis gaat kopen, je hypotheekvorm bepaalt, nieuwe verzekeringen afsluit, een eigen bedrijf start of je pensioenregeling afweegt. Een specialist kan het antwoord geven omdat hij het geheel kan overzien. Het scala aan mogelijkheden in combinatie met je specifieke situatie. Dit stelt hoge eisen aan de adviseur op het gebied van vakkennis, maar ook van mensenkennis.

De adviseurs van Van Loon zorgen ervoor dat je zaken prima geregeld zijn. Voor ons een permanente uitdaging, voor jou een geruststelling.

Samen

Van Loon  biedt complete ondersteuning bij het oplossen van je financiële puzzel. Met een eenvoudige en klantgerichte werkwijze. De adviseur werkt intensief samen met de specialisten van de adviesgroep op diverse gebieden: verzekeringen, hypotheken, financiële planning en bancaire zaken. Samen komen zij tot een compleet advies.