De omgeving van Van Lunen Adviesgroep B.V., RegioBank in Boxmeer

Van Lunen Adviesgroep B.V.

Bij Van Lunen Adviesgroep B.V. houden we het graag overzichtelijk. Wij staan voor persoonlijke advisering en uitstekende service. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor je. Of het nu gaat om het afsluiten van een inboedelverzekering, een autoverzekering, uw hypotheek of je financiële zaken, altijd bedienen we je met persoonlijke aandacht en een passend advies. Dit is wat ons onderscheidt: financieel deskundig advies, met de persoonlijke aandacht van vroeger en de inhoudelijke kennis van nu.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Gert-Jan Weijers

Gert-Jan Weijers

Eigenaar / Adviseur assurantiën
Anita  Hubers

Anita Hubers

Adviseur hypotheken / assurantiën
Heb je vragen met betrekking tot een hypotheek? Ik voorzie je graag van een passend advies. Aarzel niet om je vragen te stellen
Yvonne van de Loo

Yvonne van de Loo

Commercieel medewerker bedrijven
Voor al je vragen rondom zakelijke verzekeringen kun je bij mij terecht. Ik help je graag om je zakelijke risico’s af te dekken.
Gerdie van der Sanden

Gerdie van der Sanden

Commercieel medewerker schade / office manager
Heb je vragen over je verzekeringen? Dan help ik je graag. Ik zorg er daarnaast voor dat je schade snel wordt afgehandeld.
Ramona van Oijen

Ramona van Oijen

Commercieel medewerker / Adviseur
Heb je vragen over je verzekeringen of RegioBank? Dan help ik je graag.
Frank Beek

Frank Beek

Commercieel medewerker / Adviseur schadeverzekeringen
Heeft u vragen over uw verzekeringen of RegioBank? Dan help ik u graag.
Guus van den Heuvel

Guus van den Heuvel

Financieel deskundige
Mijn collega’s noemen mij het financiële hart van de organisatie. Ik beheer de administratie van ons kantoor.
Cindy Kerkhoff

Cindy Kerkhoff

Commercieel medewerker / Adviseur

Bij Van Lunen Adviesgroep B.V. houden we het graag overzichtelijk. Wij staan voor persoonlijke advisering en uitstekende service. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor je. Of het nu gaat om het afsluiten van een inboedelverzekering, een autoverzekering, uw hypotheek of je financiële zaken, altijd bedienen we u met persoonlijke aandacht en een passend advies. Dit is wat ons onderscheidt: financieel deskundig advies, met de persoonlijke aandacht van vroeger en de inhoudelijke kennis van nu.

Persoonlijke aandacht centraal

Wij adviseren je op het gebied van hypotheken, schadeverzekeringen en levensverzekeringen. Daarnaast helpen wij je als zelfstandig adviseur van RegioBank ook met je bankproducten. Ook hier staat persoonlijke aandacht centraal. Wij geven je graag inzage in je financiële situatie. Nu én in de toekomst. Wat kan Van Lunen Adviesgroep B.V. voor je betekenen? Dat horen we graag van je! Je vindt ons aan de Veerstraat 15 te Boxmeer. Kom snel eens langs.