De omgeving van Van Moll Financiele Diensten, RegioBank in Aarle-Rixtel

Van Moll Financiele Diensten

Bij de keuze voor het beste financiële product zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat het product past bij je als persoon en de juiste dekking biedt in je situatie.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Henny van Moll

Henny van Moll

Financieel adviseur, eigenaar
Henny is geregistreerd RAiA-adviseur en richt zich met name op de buitendienst. Zijn specialisme is inkomensverzekeringen voor de ondernemer, maar ook particulieren kunnen natuurlijk bij hem terecht.
Hetty van de Poel

Hetty van de Poel

Financieel adviseur
Wanneer er sprake is van een schade, is Hetty je eerste aanspreekpunt. Verder kun je bij haar terecht voor allerlei soorten bankzaken en verzorgt zij de financiële administratie van ons kantoor.

Bij de keuze voor het beste financiële product zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat het product past bij je als persoon en de juiste dekking biedt in je situatie.

We leren je kennen

Daarom nemen wij graag de tijd om je beter te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren wij: wat is je gezinssituatie, wat zijn je wensen voor de toekomst, welke risico’s kan of wil je zelf dragen en welke wil je afdekken?

Wij van Van Moll Financiële Diensten combineren al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies. Betrokken, onafhankelijk, deskundig én in de buurt. Want financiële dienstverlening is mensenwerk!

Een aanspreekpunt, ook voor je bankzaken

Ook voor al je bankzaken ben je bij Van Moll aan het juiste adres. Als zelfstandig adviseur van Regiobank bieden wij een compleet scala van bankproducten aan die je van elke bank mag en kan verwachten. Duidelijk, simpel maar bovenal persoonlijk. Voor jou als consument wel zo prettig, want op deze manier kun je jezelf beperken tot één aanspreekpunt.

Omdat wij dus graag inspelen op je persoonlijke situatie, kunnen we snel en effectief handelen op eventuele veranderingen die zich in je leven voordoen. Heb je vragen? Laat geen moment onbenut deze aan ons te stellen. Online zijn we 24/7 bereikbaar, en steeds meer mensen weten ons ook via social media te vinden. Toch liever een gezicht erbij? Ook dat kan, onze adviseurs heten je van harte welkom op ons kantoor aan de Dorpsstraat in Aarle-Rixtel.

En samen met een vers kopje koffie kijken we altijd naar een oplossing die werkt, laagdrempelig en dicht bij huis!