Van Moll Financiele Diensten in Aarle-Rixtel

  • 0492 - 38 13 99
  • Dorpsstraat 10, 5735 ED
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Van Moll Financiele Diensten, RegioBank in Aarle-Rixtel

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Wij van Van Moll Financiële Diensten zijn hét adres als het gaat om je financiële huishouding. Of het nu gaat om een verzekering, hypotheek of bankproduct, onze adviseurs staan graag voor u klaar. Als compleet financieel dienstverlener laten wij geen kans onbenut om u van dienst te kunnen zijn.
Henny van Moll

Henny van Moll

Financieel adviseur, eigenaar
Hetty van de Poel

Hetty van de Poel

Financieel adviseur
Team van Van Moll Financiele Diensten

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4288

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen