De omgeving van Van Veen Assurantiën en Hypotheken, RegioBank in Voorschoten

Van Veen Assurantiën en Hypotheken

Sinds 1-10-2020 is Van Veen Assurantien & Hypotheken ook gevestigd in Zoeterwoude. Prachtig geleden midden in het centrum van het dorp.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Berthold  van Veen

Berthold van Veen

Erkend Hypotheekadviseur
Sinds 1990 ben ik werkzaam in de financiële sector. Als Erkend Hypotheekadviseur vind ik het klantcontact het leukst. Prachtig om mensen hun droom te laten uitkomen.
Peter Grimbergen

Peter Grimbergen

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen
Sinds 2017 ben ik één van de adviseurs voor producten van RegioBank bij Van Veen Assurantiën. RegioBank vindt dat de binding met de klanten belangrijk is. Elk bezoek begint dan ook met een kopje koffie. Dit waardeer ik zeer. Bij de andere financiële instellingen merk je dat dit steeds minder wordt.
Viola Zuidweg

Viola Zuidweg

Adviseur Bankzaken & Verzekeringen
Sinds 2006 ben ik werkzaam in het bankwezen. Als Adviseur Bankzaken en verzekeringen staat de klant bij mij centraal. De RegioBank is een bank dat midden in de samenleving staat met een vestiging in Zoeterwoude dorp. Persoonlijk contact staat bij mij voorop.

Allround

We zijn een allround kantoor. De adviseurs helpen u graag met een afgewogen advies. We zijn sterk in de agrarische sector, garages, MKB en VvE’s en horecagelegenheden. Onze roots liggen in de hypotheekwereld. Het mooie aan dat vak is dat we mensen mogen en kunnen helpen hun droom te realiseren. Of het nu gaat om de koop van een woning of het verbouwen van de badkamer. Als wij daar onderdeel van mogen zijn, is dat erg bijzonder. Het zijn de mooie momenten uit het leven.

Totaal plaatje

We zitten op onze vestiging te Zoeterwoude 3 a 4 personen. Er is altijd een hypotheekadviseur aanwezig. Daarnaast werken er twee allround relatiebeheerders verzekeringen & adviseur bankzaken. Omdat we als Zelfstandig Adviseur ook de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank aanbieden, kunnen wij een totaal financieel plaatje aanbieden aan u als klant. U mag van ons dan ook verwachten dat wij de markt goed kennen en de ontwikkelingen op de voet volgen. Van Veen Assurantiën & Hypotheken BV staat voor partnerschap, professionaliteit en betrouwbaarheid!