Wei met koeien en schapen met molen en windmolens op de achtergrond - Van Veen Assurantiën en Hypotheken in Voorschoten

Veldsink - van Veen

Sinds 1-10-2020 is Van Veen Assurantien & Hypotheken ook gevestigd in Zoeterwoude. Prachtig geleden midden in het centrum van het dorp.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Berthold  van Veen

Berthold van Veen

Erkend Hypotheekadviseur
Sinds 1990 ben ik werkzaam in de financiële sector. Als Erkend Hypotheekadviseur vind ik het klantcontact het leukst. Prachtig om mensen hun droom te laten uitkomen.
Peter Grimbergen

Peter Grimbergen

Sinds 2017 ben ik één van de adviseurs voor producten van RegioBank bij Van Veen Assurantiën. RegioBank vindt dat de binding met de klanten belangrijk is. Elk bezoek begint dan ook met een kopje koffie. Dit waardeer ik zeer. Bij de andere financiële instellingen merk je dat dit steeds minder wordt.

Allround

We zijn een allround kantoor. De adviseurs helpen je graag met een afgewogen advies. We zijn sterk in de agrarische sector, garages, MKB en VvE’s en horecagelegenheden. Onze roots liggen in de hypotheekwereld. Het mooie aan dat vak is dat we mensen mogen en kunnen helpen hun droom te realiseren. Of het nu gaat om de koop van een woning of het verbouwen van de badkamer. Als wij daar onderdeel van mogen zijn, is dat erg bijzonder. Het zijn de mooie momenten uit het leven.

Totaal plaatje

We zitten op onze vestiging te Zoeterwoude 3 a 4 personen. Er is altijd een hypotheekadviseur aanwezig. Daarnaast werken er twee allround relatiebeheerders verzekeringen & adviseur bankzaken. Omdat we als zelfstandig adviseur ook de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank aanbieden, kunnen wij een totaal financieel plaatje aanbieden aan je als klant. Je mag van ons dan ook verwachten dat wij de markt goed kennen en de ontwikkelingen op de voet volgen. Van Veen Assurantiën & Hypotheken BV staat voor partnerschap, professionaliteit en betrouwbaarheid!