De omgeving van Van Wieren Adviseurs B.V., RegioBank in Drogeham

Van Wieren Adviseurs B.V.

Van Wieren Adviseurs is een allround financieel dienstverlener. Wij geven je advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, bankzaken en vermogensopbouw op zowel particulier als zakelijk vlak in de regio Noord Oost Friesland. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om je inzicht te geven in je huidige en toekomstige financiƫle wensen en behoeften.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Jelly Veenstra

Jelly Veenstra

Adviseur Bankzaken, Hypotheken en Verzekeringen
Douwe Kloostra

Douwe Kloostra

Adviseur Bankzaken, Verzekeringen Particulier & Zakelijk
Henk Broersma

Henk Broersma

Adviseur Hypotheken en Verzekeringen Particulier en Zakelijk
Sinds 2008 ben ik werkzaam bij van Wieren Adviseurs als allround financieel adviseur. Dit op het gebied van leven, schade verzekeringen en hypotheken. Key-woorden die voor mij centraal staan zijn; vertrouwen en oplossingsgericht denken.
Auke Meinema

Auke Meinema

Adviseur Schadeverzekeringen Particulier & Zakelijk
Je kunt bij mij terecht voor verzekeringstechnische zaken, daarnaast behartig ik de schades welke onze relaties zijn overkomen. Op de achtergrond ben ik verantwoordelijk voor de ICT gerelateerde zaken zodat o.a. je gegevens veilig en conform wettelijke eisen worden verwerkt.
Evert van Wieren

Evert van Wieren

Adviseur Hypotheken en Verzekeringen Particulier en Zakelijk
Samen met mijn compagnon Jelly Veenstra, geef ik leiding aan dit kantoor. Onze medewerkers zijn allen gediplomeerd en beschikken over de vereiste papieren om te mogen adviseren. Samen streven wij ernaar om persoonlijk betrokken te zijn en een stabiel, onafhankelijk bedrijf neer te zetten.
Atze van Wieren

Atze van Wieren

Adviseur Verzekeringen Particulier & Zakelijk
Wij streven ernaar persoonlijk en betrokken te zijn en willen ervoor zorgen dat je financiƫle wensen en behoeften zo goed mogelijk worden ingevuld. Wij zijn allemaal kwalitatief goed opgeleid en voldoen aan de eisen van de Wet op Financieel Toezicht.