De omgeving van Van Wieren Adviseurs B.V., RegioBank in Drogeham

Van Wieren Adviseurs B.V.

Van Wieren Adviseurs is een allround financieel dienstverlener. Wij geven u advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, bankzaken en vermogensopbouw op zowel particulier als zakelijk vlak in de regio Noord Oost Friesland. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om u inzicht te geven in uw huidige en toekomstige financiële wensen en behoeften.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Jelly Veenstra

Jelly Veenstra

Adviseur Bankzaken, Hypotheken en Verzekeringen
Alida Wouda

Alina Wouda

Adviseur Verzekeringen Particulier en Zakelijk
Sinds 2007 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en heb ik ervaring opgedaan bij kleine en grote bedrijven. In 2018 ben ik het team bij Van Wieren Adviseurs komen versterken. Ik ben uw aanspreekpunt als het gaat om uw zakelijke/particuliere verzekeringen, financiële planning of hypotheek.
Joukje Hoekstra

Joukje Hoekstra

Adviseur Bankzaken, Hypotheken en Verzekeringen
Sinds begin 2017 ben ik werkzaam bij Van Wieren Adviseurs als financieel adviseur. Mijn doel is om u als klant te voorzien van een persoonlijk en eerlijk advies voor uw particuliere verzekeringen, zakelijke verzekeringen of uw hypotheek. Daarnaast zult u mij af en toe zien zitten bij de balie van de RegioBank.
Henk Broersma

Henk Broersma

Adviseur Hypotheken en Verzekeringen Particulier en Zakelijk
Sinds 2008 ben ik werkzaam bij van Wieren Adviseurs als allround financieel adviseur. Dit op het gebied van leven, schade verzekeringen en hypotheken. Key-woorden die voor mij centraal staan zijn; vertrouwen en oplossingsgericht denken.
Claudia Alma

Claudia Alma

Adviseur Verzekeringen Particulier en Zakelijk
Samen met ons team sta ik u bij met al uw verzekeringsvragen en problemen waar u tegenaan loopt. U kunt bij mij terecht voor particuliere en zakelijke schadeverzekeringen, evenals schadebehandeling. Daarnaast kunt u mij ook tegen komen aan de balie van de RegioBank. Hier help ik u met uw bankzaken.
Auke Meinema

Auke Meinema

Adviseur Schadeverzekeringen Particulier & Zakelijk
U kunt bij mij terecht voor verzekeringstechnische zaken, daarnaast behartig ik de schades welke onze relaties zijn overkomen. Op de achtergrond ben ik verantwoordelijk voor de ICT gerelateerde zaken zodat o.a. uw gegevens veilig en conform wettelijke eisen worden verwerkt.
Evert van Wieren

Evert van Wieren

Adviseur Hypotheken en Verzekeringen Particulier en Zakelijk
Samen met mijn compagnon Jelly Veenstra, geef ik leiding aan dit kantoor. Onze medewerkers zijn allen gediplomeerd en beschikken over de vereiste papieren om te mogen adviseren. Samen streven wij ernaar om persoonlijk betrokken te zijn en een stabiel, onafhankelijk bedrijf neer te zetten.
Wij streven ernaar persoonlijk en betrokken te zijn en willen ervoor zorgen dat uw financiële wensen en behoeften zo goed mogelijk worden ingevuld. Wij zijn allemaal kwalitatief goed opgeleid en voldoen aan de eisen van de Wet op Financieel Toezicht.