De omgeving van Vandemoss Assurantien B.V., RegioBank in Grave

Vandemoss Assurantiën B.V.

In een statig pand, midden in het oude centrum van vestingstadje Grave, zit Vandemoss Assurantiën. Bij dit familiebedrijf kun je terecht met al je financiële vragen – van verzekeringen en schadeafhandeling, tot hypotheken. Vandemoss heeft veel specialisten in huis. Loop gerust even binnen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Marc van den Mosselaar

Marc van de Mosselaar

Eigenaar en Adviseur Bankzaken
‘Klantvriendelijkheid staat bij ons bedrijf voorop. Ik vind het heel belangrijk dat al onze klanten met een tevreden gevoel naar buiten lopen. Daarvoor moet je je inleven in de klant en zijn of haar taal spreken. We maken ingewikkelde, financiële zaken voor iedereen begrijpelijk.’
Lindsy Pansier

Lindsy Pansier

Commercieel Medewerkster
Arno Lubbers

Arno Lubbers

Hypotheekadviseur
Wendy van Rossum

Wendy van Rossum

Commercieel Medewerkster
Ramona van Hoeij

Ramona van Hoeij

Commercieel Medewerkster

Familiebedrijf uit de jaren ‘40

Marc van de Mosselaar is al 28 jaar de trotse eigenaar van het assurantiekantoor. Waarom het bedrijf Vandemoss heet? Daarvoor moeten we terug naar 1949, toen een neef van Marcs vader het bedrijf startte vanuit zijn woonkamer in Oss. Toen Marcs vader het bedrijf na verloop van tijd overnam, haalde hij de zaak naar zijn eigen woonplaats Grave. Helaas bestond er in de omgeving al een assurantiekantoor met de naam Mosselaar. Hij moest dus iets anders bedenken voor de gevel. Hij verkortte zijn eigen naam en opende Vandemoss Assurantiën.

Vertrouwd met de klanten

Sindsdien heeft het familiebedrijf een trouwe klantenkring. Sommige klanten kennen de voorgangers van Marc nog, toen ze bijvoorbeeld in de jaren ‘60 hun eerste auto daar lieten verzekeren. Terwijl grote banken tegenwoordig langzaam verdwijnen uit de omgeving, bloeien persoonlijke kantoren zoals Vandemoss juist op. Steeds meer mensen komen langs met vragen over hun financiële situatie. Maar ook online staat het kantoor voor haar klanten klaar.

Sparen en betalen

Vandemoss Assurantiën is al sinds 1965 zelfstandig adviseur. Dat betekent dat ze exclusief bemiddelen in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Daarnaast kun je hier ook terecht voor onafhankelijk advies over verzekeringen en hypotheken. Zo kan het assurantiekantoor haar klanten bijstaan op alle financiële gebieden, en dat is fijn.