De omgeving van VDE Lierop B.V., RegioBank in Lierop

VDE financieel advies

Wist u dat wij een echt familiebedrijf zijn? In 1966 werd Van Den Einden Assurantiën opgericht en sindsdien werkt onze familie met hartstocht voor de zaak. Door jarenlange ervaring, kunnen wij u op een deskundige wijze adviseren. Tegenwoordig heten we VDE Lierop B.V..

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Harm van den Einden

Harm van den Einden

Verzekeringsadviseur particulier, zakelijk en inkomen (en directie)

Lierop en omgeving

Ons verzorgingsgebied omvat de gemeente Someren, waartoe Lierop behoort, en omliggende gemeentes. Door onze regionale focus is ons kantoor kleinschalig. Dit betekent voor u een persoonlijke en laagdrempelige benadering. Iedereen is bij ons welkom: wandel gerust binnen en schuif aan voor een vrijblijvend gesprek. Wij bieden u graag voor u relevante informatie in begrijpelijke taal.

Bankzaken  en meer

VDE Lierop biedt u een totaalpakket aan diensten aan. Van verzekeringen en betaal- en spaarrekeningen tot leningen en hypotheken. Wij werken samen met RegioBank. Dit betekent dat wij exclusief bemiddelen in haar betaal- en spaarrekeningen. Als onafhankelijke Zelfstandig Adviseur van RegioBank bemiddelen wij daarnaast ook in hypotheken bij diverse andere hypotheekverstrekkers. Persoonlijke benadering staat bij ons voorop.

Op kantoor en online

U kunt niet alleen met uw privé financiële zaken bij ons terecht, ook bieden wij mogelijkheden voor uw zakelijke financiën. Onze deur staat voor u open. Daarnaast kunt u online bij ons terecht. Of u nu bij ons langskomt of online uw zaken wilt regelen: wij staan voor u klaar!