De omgeving van Veldsink-Bekx Adviesgroep, RegioBank in Mierlo

Veldsink - Bekx

Uw bankzaken, hypotheek en verzekeringen; daarvoor kunt u terecht bij de Veldsink-Bekx Adviesgroep in Mierlo.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

José Manders-Janssen

José Manders-Janssen

Medewerkster bankzaken
Ik heb veel kennis van de bankzaken van Regiobank. Ik adviseer u over betalen, sparen en sta u graag te woord. In het rechtstreekse contact met u kom ik het beste tot mijn recht.
Joan Bekx

Joan Bekx

Directeur en Adviseur
Ik adviseer u graag over de producten die RegioBank u te bieden heeft. RegioBank heeft prima oplossingen en tarieven die de vergelijking meer dan goed kunnen doorstaan.
Marloes Gerrits-Koks

Marloes Gerrits-Koks

Medewerkster binnendienst verzekeringen en bankzaken
Ik adviseer u graag over de producten van de RegioBank. Heeft u een vraag? Ik help u graag! Ook voor particuliere verzekeringen kunt u bij mij terecht.
Barbara van der Kuylen-Manders

Barbara van der Kuylen-Manders

Medewerkster binnendienst verzekeringen en bankzaken
Ik verzorg graag een opname, storting en overboeking op uw rekeningen. Zo is er altijd iemand die u van dienst kan zijn bij de meest voor de hand liggende transacties.
Tonny Slegers

Tonny Slegers

Adviseur buitendienst verzekeringen zakelijk/privé en medewerker bankzaken
Als u een vraag heeft over het vrijkomen van opgebouwd lijfrentekapitaal adviseer ik u graag. Wilt u gaan sparen voor (een aanvulling op) het pensioen ? Ik sta u graag te woord!
Paul Triki

Paul Triki

Hypotheekadviseur
Ik adviseer u graag over uw hypotheek.

Uw bankzaken, hypotheek en verzekeringen; daarvoor kunt u terecht bij de Veldsink-Bekx Adviesgroep in Mierlo.

Wij krijgen graag een beeld van het totaalplaatje; uw hele financiële situatie, zowel privé als zakelijk.

U krijgt een eigen adviseur die volledig op de hoogte is van uw omstandigheden en wensen. Zo borgen we dat uw financiële zaken goed geregeld zijn.

Alleen uw belang telt

U krijgt bij ons controleerbaar, onafhankelijk advies voor uw verzekering en hypotheek. Hoe werkt dat? We zijn voor hypotheken en verzekeringen niet gebonden aan een aanbieder. U bepaalt zelf hoeveel service u wilt en daar betaalt u ons voor.

Daardoor richten we ons op maar op één ding: uw belang. Is het voor u bijvoorbeeld interessanter om uw auto niet all-risk te verzekeren? Dan zeggen we dat gewoon. De hoogste kwaliteit

Al onze adviseurs volgden specialistische opleidingen. En we scholen bij wanneer nodig. Daardoor kunnen wij altijd actuele oplossingen bedenken voor uw situatie.

Met persoonlijke betrokkenheid

Het 'Veldsink-Bekx' gevoel is voor onze klanten heel herkenbaar. Waar dit gevoel voor staat? Verdieping in uw situatie, persoonlijke bereikbaarheid en snel en effectief reageren.

Zelfstandig Adviseur van RegioBank

U kunt voor de bankproducten van RegioBank terecht op ons kantoor in Mierlo. Regiobank is een betrokken bank met veel persoonlijke aandacht, gevoel voor service en passende betaal- en spaarproducten.