De omgeving van Veldsink-Bekx Adviesgroep, RegioBank in Mierlo

Veldsink - Bekx

Je bankzaken, hypotheek en verzekeringen; daarvoor kan je terecht bij de Veldsink-Bekx Adviesgroep in Mierlo.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

José Manders-Janssen

José Manders-Janssen

Adviseur Bankzaken
Met mijn ruime bankervaring waarvan bijna 20 jaar bij RegioBank, kan ik je op deskundige wijze adviseren over betalen, overstappen en natuurlijk sparen. Dit alles in een persoonlijk gesprek. Bij ons kantoor kan je zo binnen lopen en hoef je geen afspraak te maken. Al kan dat natuurlijk ook.
Joan Bekx

Joan Bekx

Directeur en Adviseur
Ik adviseer je graag over de producten die RegioBank je te bieden heeft. RegioBank heeft prima oplossingen en tarieven die de vergelijking meer dan goed kunnen doorstaan.
Paul Triki

Paul Triki

Hypotheekadviseur
Ik adviseer je graag over je hypotheek.
Katinka Stas

Katinka Stas

Adviseur Bankzaken en Particuliere Verzekeringen
Zoek je een luisterend oor, dan ben je bij mij aan het goede adres. Met mijn 35 jaar bankervaring denk ik graag met je mee en kan ik je helpen met een deskundig advies mbt regelen van je bankzaken en verzekeringen. Het feit dat je gewoon binnen kunt lopen als er iets speelt en we onze klanten kennen maakt ons contact persoonlijk en laagdrempelig.
Barbara van der Kuylen-Manders

Barbara van der Kuylen-Manders

Medewerkster Binnendienst Verzekeringen en Bankzaken
Ik verzorg graag een opname, storting en overboeking op je rekeningen. Zo is er altijd iemand die je van dienst kan zijn bij de meest voor de hand liggende transacties.

Je bankzaken, hypotheek en verzekeringen; daarvoor kan je terecht bij de Veldsink-Bekx Adviesgroep in Mierlo.

Wij krijgen graag een beeld van het totaalplaatje; je hele financiële situatie, zowel privé als zakelijk.

Je krijgt een eigen adviseur die volledig op de hoogte is van je omstandigheden en wensen. Zo borgen we dat je financiële zaken goed geregeld zijn.

Alleen jouw belang telt

Je krijgt bij ons controleerbaar, onafhankelijk advies voor je verzekering en hypotheek. Hoe werkt dat? We zijn voor hypotheken en verzekeringen niet gebonden aan een aanbieder. Je bepaalt zelf hoeveel service je wilt en daar betaalt je ons voor.

Daardoor richten we ons op maar op één ding: je belang. Is het voor je bijvoorbeeld interessanter om je auto niet all-risk te verzekeren? Dan zeggen we dat gewoon. De hoogste kwaliteit

Al onze adviseurs volgden specialistische opleidingen. En we scholen bij wanneer nodig. Daardoor kunnen wij altijd actuele oplossingen bedenken voor je situatie.

Met persoonlijke betrokkenheid

Het 'Veldsink-Bekx' gevoel is voor onze klanten heel herkenbaar. Waar dit gevoel voor staat? Verdieping in je situatie, persoonlijke bereikbaarheid en snel en effectief reageren.

Zelfstandig adviseur van RegioBank

Je kan voor de bankproducten van RegioBank terecht op ons kantoor in Mierlo. Regiobank is een betrokken bank met veel persoonlijke aandacht, gevoel voor service en passende betaal- en spaarproducten.