De omgeving van Veldsink-Bekx Adviesgroep, RegioBank in Mierlo

Veldsink - Bekx

Uw bankzaken, hypotheek en verzekeringen; daarvoor kunt u terecht bij de Veldsink-Bekx Adviesgroep in Mierlo.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

José Manders-Janssen

José Manders-Janssen

Adviseur Bankzaken
Met mijn ruime bankervaring waarvan bijna 20 jaar bij RegioBank, kan ik u op deskundige wijze adviseren over betalen, overstappen en natuurlijk sparen. Dit alles in een persoonlijk gesprek. Bij ons kantoor kunt u zo binnen lopen en hoeft u geen afspraak te maken. Al kan dat natuurlijk ook.
Joan Bekx

Joan Bekx

Directeur en Adviseur
Ik adviseer u graag over de producten die RegioBank u te bieden heeft. RegioBank heeft prima oplossingen en tarieven die de vergelijking meer dan goed kunnen doorstaan.
Katinka Stas

Katinka Stas

Adviseur Bankzaken en Particuliere Verzekeringen
Zoekt u een luisterend oor, dan bent u bij mij aan het goede adres. Met mijn 35 jaar bankervaring denk ik graag met u mee en kan ik u helpen met een deskundig advies mbt regelen van uw bankzaken en verzekeringen. Het feit dat je gewoon binnen kunt lopen als er iets speelt en we onze klanten kennen maakt ons contact persoonlijk en laagdrempelig.
Barbara van der Kuylen-Manders

Barbara van der Kuylen-Manders

Medewerkster binnendienst verzekeringen en bankzaken
Ik verzorg graag een opname, storting en overboeking op uw rekeningen. Zo is er altijd iemand die u van dienst kan zijn bij de meest voor de hand liggende transacties.
Tonny Slegers

Tonny Slegers

Adviseur buitendienst verzekeringen zakelijk/privé en medewerker bankzaken
Als u een vraag heeft over het vrijkomen van opgebouwd lijfrentekapitaal adviseer ik u graag. Wilt u gaan sparen voor (een aanvulling op) het pensioen ? Ik sta u graag te woord!
Paul Triki

Paul Triki

Hypotheekadviseur
Ik adviseer u graag over uw hypotheek.

Uw bankzaken, hypotheek en verzekeringen; daarvoor kunt u terecht bij de Veldsink-Bekx Adviesgroep in Mierlo.

Wij krijgen graag een beeld van het totaalplaatje; uw hele financiële situatie, zowel privé als zakelijk.

U krijgt een eigen adviseur die volledig op de hoogte is van uw omstandigheden en wensen. Zo borgen we dat uw financiële zaken goed geregeld zijn.

Alleen uw belang telt

U krijgt bij ons controleerbaar, onafhankelijk advies voor uw verzekering en hypotheek. Hoe werkt dat? We zijn voor hypotheken en verzekeringen niet gebonden aan een aanbieder. U bepaalt zelf hoeveel service u wilt en daar betaalt u ons voor.

Daardoor richten we ons op maar op één ding: uw belang. Is het voor u bijvoorbeeld interessanter om uw auto niet all-risk te verzekeren? Dan zeggen we dat gewoon. De hoogste kwaliteit

Al onze adviseurs volgden specialistische opleidingen. En we scholen bij wanneer nodig. Daardoor kunnen wij altijd actuele oplossingen bedenken voor uw situatie.

Met persoonlijke betrokkenheid

Het 'Veldsink-Bekx' gevoel is voor onze klanten heel herkenbaar. Waar dit gevoel voor staat? Verdieping in uw situatie, persoonlijke bereikbaarheid en snel en effectief reageren.

Zelfstandig Adviseur van RegioBank

U kunt voor de bankproducten van RegioBank terecht op ons kantoor in Mierlo. Regiobank is een betrokken bank met veel persoonlijke aandacht, gevoel voor service en passende betaal- en spaarproducten.