De Wieker Meule in De Wolden - Veldsink De Wolden in De Wijk

Veldsink - De Wolden

Midden in De Wijk vindt u het kantoor van Veldsink – De Wolden. Deze zelfstandig adviseur bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Hier kun je terecht voor al je bankzaken, maar ook voor onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Helen Hogenhorst

Helen Hogenhorst

Adviseur Bankzaken
We bieden een breed pallet aan geldzaken aan en mensen waarderen dat ontzettend. Klanten vinden het fijn om hier te zijn en vertellen dat weer door aan de buurman. Zo verspreidt het zich steeds verder.
Aafke Schipper

Aafke Schipper

Particulier adviseur
Dries Hogeveen

Dries Hogeveen

Zakelijk adviseur - Vestigingsmanager

Wegwijs maken

De medewerkers van Veldsink – De Wolden maken je wegwijs in de financiële wereld. Goede dienstverlening staat daarbij uiteraard voorop. Je kunt altijd binnenlopen voor een vraag of een praatje. Liever een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Veel buurtbewoners weten het kantoor al te vinden. De fijne ervaringen verspreiden zich als een olievlek door het dorp.

Altijd de beste oplossing

Veel grote banken vertrokken afgelopen jaren uit De Wijk, maar Veldsink – De Wolden vestigde zich er juist zeven jaar geleden. Kleinschalig en persoonlijk, daar draait het om bij dit kantoor. Met de klant aan tafel, samen zoeken naar de beste oplossing. Om iedereen goed te kunnen helpen, zijn de medewerkers van Veldsink – De Wolden heel allround. Zij weten veel van alle soorten producten en kunnen je goed helpen bij al je vragen over bankzaken, verzekeringen of je hypotheek.