De omgeving van Den Hartog Verzekeringen BV, RegioBank in Lopik

Veldsink-Den Hartog

In 1939 startte de heer Den Hartog op een zolderkamer in Ameide zijn verzekeringsbedrijf. Den Hartog Verzekeringen is nog altijd een begrip in Ameide en omgeving. Sinds 2008 vindt u ook een kantoor aan de overkant van de Lek, in Lopik. Kom gerust binnen als u financiële vragen heeft, de medewerkers helpen u graag.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Alex de Graaf

Alex de Graaf

Adviseur Bankzaken
Het leukste aan mijn werk vind ik de verhalen die loskomen als ik met klanten in gesprek ben over hun financiële zaken.
Chantel Buijs

Chantel Buijs

Adviseur Bankzaken
Omdat ik in Lopik woon kennen veel klanten mij al. Dat is prettig samenwerken.

Onbezorgd en persoonlijk

Het motto van Den Hartog Verzekeringen is 'onbezorgd en persoonlijk'. De medewerkers op het kantoor kennen hun klanten persoonlijk en staan voor iedereen met raad en daad klaar. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpen ze u exclusief met de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Daarnaast kunt u ook bij hen terecht met vragen over pensioenen, verzekeren en hypotheken, waarvoor ze onafhankelijk advies geeft.

Alsof u thuis bent

U vindt het kantoor van Den Hartog Verzekeringen sinds 2018 aan de Vogelzangsekade, vlakbij het plein. Een adres met een huiselijke uitstraling waar u nog meer privacy vindt dan voorheen. Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan hier voorop. De medewerkers helpen u graag met uw betaal- en spaarrekening, hypotheekadvies, verzekeringen en uw pensioen. Ze leggen u met een vleugje humor en veel kennis graag uit hoe het allemaal zit met uw financiële zaken.

Lokaal actief

U kunt in Lopik niet om de naam Den Hartog Verzekeringen heen. Als sponsor van vele lokale (sport)evenementen komt u de naam overal tegen. Daardoor kennen de medewerkers veel mensen en staat Den Hartog Verzekeringen dichtbij hun klanten.