Geopende brug over water in Bodegraven - Domburg Van de Panne Financieel Adviseurs B.V., RegioBank in Bodegraven

Veldsink-Domburg

DomburgvandePanne Financieel Adviseurs is al meer dan 135 jaar een begrip in Bodegraven en omgeving. Wat ooit als familiebedrijf begon, is uitgegroeid tot een mooi verzekeringskantoor.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Renate Mulder

Renate Mulder

Financieel medewerker/ bankzaken
Ik ben je vaste aanspreekpunt voor al je bankzaken. Ik help je met de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Zowel privé als zakelijk. Ook met vragen over Internet Bankieren kunt je bij mij terecht.

Een kantoor in de buurt waar je terecht kunt voor al je financiële zaken. Je hypotheek, verzekeringen, een betaal- & spaarrekening, maar ook voor het huren van een safeloket voor al je kostbaarheden.

Bankzaken

Steeds meer banken in de regio sluiten hun deuren. Terwijl iedereen een bank in de buurt verdient. RegioBank is de bank in je buurt met de persoonlijke service en aandacht die je mag verwachten.

Als zelfstandig adviseur van RegioBank vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Zonder afspraak binnenlopen is geen probleem. Wat voor vraag je ook hebt en wat je financiële situatie ook is. Je krijgt een vast aanspreekpunt, van wie je weet wat je kunt verwachten. Iemand die weet wie je bent en wat er speelt in je omgeving

Wij nemen de tijd voor je vragen en ook voor een kopje koffie. Vertel ons wat je bezighoudt, zodat wij je een passend advies kunnen geven.

Wij ervaren dat het gewoon even met ‘elkaar praten’ weer aan populariteit toeneemt. Logisch ook: wie op Google zoekt naar hypotheken of verzekeringen krijgt meer dan 6 miljoen hits. Door deze tsunami aan informatie zien we vaak door de bomen het bos niet meer. Even een uurtje met elkaar om tafel zitten levert dan al snel een verhelderende blik op ogenschijnlijk lastige financiële kwesties

Ook voor het MKB

Wij weten wat ondernemen is. Zakelijke klanten kunnen hierdoor prima bij ons terecht. Voor zekerheid rond je persoonlijke financiële situatie, van je medewerkers en ook voor de afdekking van risico’s binnen je onderneming.

Goed zakendoen betekent dat wij zowel jou als je onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband zijn wij je sparringpartner en kun je altijd rekenen op advies dat past bij jouw manier van ondernemen.

Enthousiast team

Wij zijn trots op ons bedrijf. Een enthousiast team dat voor je klaar staat. Met aandacht en oog voor jouw wensen. We heten je van harte welkom in ons kantoor op de Nieuwe Markt in Bodegraven.