De omgeving van Domburgvandepanne Financieel Adviseurs B.V., RegioBank in Bodegraven

Veldsink-Domburg

DomburgvandePanne Financieel Adviseurs is al meer dan 135 jaar een begrip in Bodegraven en omgeving. Wat ooit als familiebedrijf begon, is uitgegroeid tot een mooi verzekeringskantoor.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Edwin van de Panne

Edwin van de Panne

Eigenaar/ Financieel Adviseur hypotheken en verzekeringen
Sinds 2006 ben ik eigenaar van DomburgvandePanne. Als Erkend Financieel Hypotheek Adviseur help ik u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw hypotheek en verzekeringen.
Renate Mulder

Renate Mulder

Financieel medewerker/ bankzaken
Ik ben uw vaste aanspreekpunt voor al uw bankzaken. Ik help u met de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Zowel privé als zakelijk. Ook met vragen over Internet Bankieren kunt u bij mij terecht.

DomburgvandePanne Financieel Adviseurs is al meer dan 135 jaar een begrip in Bodegraven en omgeving. Wat ooit als familiebedrijf begon, is uitgegroeid tot een mooi verzekeringskantoor.

Een kantoor in uw buurt waar u terecht kunt voor al uw financiële zaken. Uw hypotheek, verzekeringen, een betaal- & spaarrekening, maar ook voor het huren van een safeloket voor al uw kostbaarheden.

Bankzaken

Steeds meer banken in de regio sluiten hun deuren. Terwijl iedereen een bank in de buurt verdient. RegioBank is de bank in uw buurt met de persoonlijke service en aandacht die u mag verwachten.

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Zonder afspraak binnenlopen is geen probleem. Wat voor vraag u ook heeft en wat uw financiële situatie ook is. U krijgt een vast aanspreekpunt, van wie u weet wat u kunt verwachten. Iemand die weet wie u bent en wat er speelt in uw omgeving

Wij nemen de tijd voor uw vragen en ook voor een kopje koffie. Vertel ons wat u bezighoudt, zodat wij u een passend advies kunnen geven.

Wij ervaren dat het gewoon even met ‘elkaar praten’ weer aan populariteit toeneemt. Logisch ook: wie op Google zoekt naar hypotheken of verzekeringen krijgt meer dan 6 miljoen hits. Door deze tsunami aan informatie zien we vaak door de bomen het bos niet meer. Even een uurtje met elkaar om tafel zitten levert dan al snel een verhelderende blik op ogenschijnlijk lastige financiële kwesties

Ook voor het MKB

Wij weten wat ondernemen is. Zakelijke klanten kunnen hierdoor prima bij ons terecht. Voor zekerheid rond uw persoonlijke financiële situatie, van uw medewerkers en ook voor de afdekking van risico’s binnen uw onderneming.

Goed zakendoen betekent dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband zijn wij u sparringpartner en kunt u altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen.

Enthousiast team

Wij zijn trots op ons bedrijf. Een enthousiast team dat voor u klaar staat. Met aandacht en oog voor uw wensen. We heten u van harte welkom in ons kantoor op de Nieuwe Markt in Bodegraven.