Veldsink-Domburg in Bodegraven

  • 0172 - 61 45 50
  • Nieuwe Markt 2, 2411 BB
  • Vandaag gesloten
Geopende brug over water in Bodegraven - Domburg Van de Panne Financieel Adviseurs B.V., RegioBank in Bodegraven

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Financiële diensten verlenen is een vak apart. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor je. Een goed advies, dat is ons doel. Of het nu gaat om een hypotheek, een verzekering, kluis huur of je bankzaken. Loop gerust eens bij ons binnen in Bodegraven, wij staan voor je klaar!

Meer over ons team

Renate Mulder

Renate Mulder

Financieel medewerker/ bankzaken
Team van Domburgvandepanne Financieel Adviseurs B.V.

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4487

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.