De omgeving van H.P. Assurantiën en Financieringen B.V., RegioBank in Goes

Veldsink-Driekleur

HP Assurantiën & Financieringen bestaat inmiddels al sinds 1992.  Berry Hollestelle (de H van HP) en Adrie van Peene (de P van HP) zijn de vooruitgeschoven pionnen; zij worden in de rug gesteund door drie ervaren administratieve krachten. Allemaal proberen zij op een persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige wijze uw vragen te beantwoorden.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Gerda Anbeek

Gerda Anbeek

Adviseur Bankzaken
Diana Ooms

Diana Ooms

Adviseur Bankzaken

Vragen over uw financiën?

Het organiseren van uw financiën en verzekeringen is niet altijd even gemakkelijk. Hoe zit het als uw koffers verdwenen zijn op vakantie? Uw opgroeiende dochter wil een eigen bankrekening, maar u wilt er wel enig zicht op houden. Kan dat? En die aanbouw bij uw huis, kan u daarvoor uw hypotheek aanpassen?

De antwoorden op deze vragen kunt u in een paar avonden wellicht bij elkaar Googelen, maar is het dan niet net zo makkelijk om even bij ons binnen te lopen? Onze deur in de Voorstad staat altijd open wij helpen u graag om de wirwar van mogelijkheden te ontrafelen. Op kantoor, maar we komen ook net zo makkelijk bij u thuis langs.

Zelfstandig Adviseur van RegioBank

Heel old school: bij ons kunt u nog geld opnemen aan de balie. Maar als Zelfstandig Adviseur van RegioBank kunt u voor nog veel meer bankzaken bij ons terecht. Betalen, sparen, een rekeningen openen of overstappen. Voor dat laatste kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de Overstapservice.

De juiste hypotheek

Misschien wel de grootste uitgave in uw leven: een huis kopen. Bij de financiering nemen we met u alle stappen door, van idee tot koop. We kijken samen met u naar uw huidige gezinssituatie, maar ook naar toekomstige  situaties (studerende kinderen, naderend pensioen). Deze zaken wegen allemaal mee in de keuze voor de hypotheek..

Verzekeringen die bij u passen

Tegenwoordig kunt u zich tegen bijna alles verzekeren. Maar is dat nodig? We proberen u op een realistische wijze te informeren en adviseren over welke verzekering -een simpele reisverzekering, een autoverzekering of een complexe schadeverzekering- het beste bij u past.