De omgeving van Veldsink-Ferwerda Adviesgroep, RegioBank in Joure

Veldsink - Ferwerda

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Ysbrand Hempenius

Ysbrand Hempenius

Adviseur schadeverzekeringen particulier
Sinds 2011 werk ik bij Assurantiekantoor Ferwerda Joure. Ik geef advies in particuliere verzekeringen en bankzaken. Ik beschik over een positieve instelling die ik graag overbreng richting de klant.
Hilma van der Linde

Hilma van der Linde

Adviseur schadeverzekeringen particulier
Ik sta klanten graag persoonlijk te woord voor de particuliere verzekeringen en bankzaken van RegioBank om samen tot een passend advies te komen naar de wensen van de klant.
Hotze Jongsma

Hotze Jongsma

Adviseur hypotheken en schadeverzekering particulier
Samen met de klant zoeken naar de juiste oplossing voor een hypotheek; al meer dan 15 jaar een leuke uitdaging! Als alles dan is geregeld, geeft dat de klant en mij als adviseur een tevreden gevoel.
Roel Bakker

Roel Bakker

Adviseur hypotheken en schadeverzekering particulier
De klant centraal stellen, dat staat voor mij als adviseur voorop. Daarbij hoort natuurlijk ook het tot in de puntjes regelen van de hypotheek. Door mijn gedrevenheid, vindt u een passende hypotheek.
John Slagter

John Slagter

Directeur / eigenaar
Ruim 20 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. Als directeur ben ik eindverantwoordelijk voor onze complete dienstverlening. En dat geeft mij tot op de dag van vandaag zeer veel voldoening!

Ferwerda Joure is al sinds 1969 actief op het gebied van assurantiën, hypotheekadvies en -als Zelfstandig Adviseur van RegioBank- bankzaken. Wij richten ons met name op de particuliere branche. Maar u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor uw zakelijke vragen. Ons team is gericht op persoonlijke dienstverlening, professionaliteit, goede service en een vlotte, doeltreffende afhandeling. Bij ons staat het belang van de klant altijd voorop. Met meer dan veertig jaar ervaring, een zeer complete dienstverlening en een persoonlijke benadering is Ferwerda Joure een vertrouwd adres voor uw financiële en onroerende zaken!