De omgeving van Veldsink-Ferwerda Adviesgroep, RegioBank in Joure

Veldsink - Ferwerda

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Hotze Jongsma

Hotze Jongsma

Adviseur hypotheken en schadeverzekering particulier
Al meer dan 20 jaar in de branche werkzaam om steeds weer de juiste oplossing te vinden voor zowel een particuliere als zakelijke hypotheek!
Sanne van der Zee

Sanne van der Zee

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Ik adviseer je graag bij vragen over verzekeringen en bankzaken. Door samen naar je persoonlijke situatie te kijken help ik je met het maken van de juiste keuze.
Jolanda Lenes

Jolanda Lenes

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Heb je vragen of wil je informatie over je bankzaken of verzekeringen, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik help je graag verder. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat je tevreden ons kantoor uitloopt!
Mart Wilmink

Mart Wilmink

Adviseur bankzaken en verzekeringen
In mijn dagelijkse werkzaamheden geef ik advies in verzekeringen en bankzaken. Door in de klantgesprekken goed te luisteren en door te vragen probeer ik tot een passend advies te komen.
Hilma van der Linde

Hilma van der Linde

Adviseur schadeverzekeringen particulier
Ik sta klanten graag persoonlijk te woord voor de particuliere verzekeringen en bankzaken van RegioBank om samen tot een passend advies te komen naar de wensen van de klant.
Ferwerda Joure is al sinds 1969 actief op het gebied van assurantiën, hypotheekadvies en -als zelfstandig adviseur van RegioBank- bankzaken. Wij richten ons met name op de particuliere branche. Maar je kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor je zakelijke vragen. Ons team is gericht op persoonlijke dienstverlening, professionaliteit, goede service en een vlotte, doeltreffende afhandeling. Bij ons staat het belang van de klant altijd voorop. Met meer dan veertig jaar ervaring, een zeer complete dienstverlening en een persoonlijke benadering is Ferwerda Joure een vertrouwd adres voor je financiële en onroerende zaken!