De omgeving van Veldsink-Ferwerda Adviesgroep, RegioBank in Joure

Veldsink - Ferwerda

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Jolanda Lenes

Jolanda Lenes

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Heeft u vragen of wilt u informatie over uw bankzaken of verzekeringen, dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik help u graag verder. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat u tevreden ons kantoor uitloopt!
Sanne van der Zee

Sanne van der Zee

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Ik adviseer u graag bij vragen over verzekeringen en bankzaken. Door samen naar uw persoonlijke situatie te kijken help ik u met het maken van de juiste keuze.
Marijke Rollingswier

Marijke Rollingswier

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Bij mij kunt u terecht voor advies en vragen rondom uw verzekeringen of bankzaken. Wij zijn telefonisch goed bereikbaar maar u mag ook altijd even binnen lopen bij ons op kantoor. Wij helpen u graag verder.
Mart Wilmink

Mart Wilmink

Adviseur bankzaken en verzekeringen
In mijn dagelijkse werkzaamheden geef ik advies in verzekeringen en bankzaken. Door in de klantgesprekken goed te luisteren en door te vragen probeer ik tot een passend advies te komen.
Ysbrand Hempenius

Ysbrand Hempenius

Adviseur schadeverzekeringen particulier
Sinds 2011 werk ik bij Assurantiekantoor Ferwerda Joure. Ik geef advies in particuliere verzekeringen en bankzaken. Ik beschik over een positieve instelling die ik graag overbreng richting de klant.
Hilma van der Linde

Hilma van der Linde

Adviseur schadeverzekeringen particulier
Ik sta klanten graag persoonlijk te woord voor de particuliere verzekeringen en bankzaken van RegioBank om samen tot een passend advies te komen naar de wensen van de klant.
Hotze Jongsma

Hotze Jongsma

Adviseur hypotheken en schadeverzekering particulier
Al meer dan 20 jaar in de branche werkzaam om steeds weer de juiste oplossing te vinden voor zowel een particuliere als zakelijke hypotheek!

Ferwerda Joure is al sinds 1969 actief op het gebied van assurantiën, hypotheekadvies en -als Zelfstandig Adviseur van RegioBank- bankzaken. Wij richten ons met name op de particuliere branche. Maar u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor uw zakelijke vragen. Ons team is gericht op persoonlijke dienstverlening, professionaliteit, goede service en een vlotte, doeltreffende afhandeling. Bij ons staat het belang van de klant altijd voorop. Met meer dan veertig jaar ervaring, een zeer complete dienstverlening en een persoonlijke benadering is Ferwerda Joure een vertrouwd adres voor uw financiële en onroerende zaken!