De omgeving van Lambert Blonk Assurantiën, RegioBank in Boxmeer

Veldsink - Land van Cuijk

Altijd een bekend gezicht. Veldsink – Land van Cuijk staat voor een deskundig en vooral persoonlijk advies op maat.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Tristan Knapen

Tristan Knapen

Commerciële Binnendienst Zakelijk
In dienst sinds 2017 en werkzaam als binnendienstmedewerker voor zakelijke verzekeringen. Naast de zakelijke adviseurs is hij degene die voor ondernemers aan de slag gaat met offertes, wijzigingen en schades.
Loes Hendrix

Loes Hendrix

Adviseur Particulier
Loes heeft in het verleden al ca. 8 jaar bij Veldsink - Land van Cuijk gewerkt en heeft in 2020 na 10 jaar besloten weer terug te keren. Een adviseur voor particuliere verzekeringen, die al vele jaren ervaring en kennis heeft opgebouwd. Daarnaast staat zij je ook te woord voor vragen over schades en RegioBank.
Thijs Hebben

Thijs Hebben

Adviseur Hypotheken
Thijs is hypotheekadviseur en sinds begin 2019 werkzaam in ons team. Hij is zeer geïnteresseerd in financiële zaken en breidt zijn kennis steeds verder uit. Ook hij kan je verder helpen met diverse verzekeringen, zowel Schade- als Levensverzekeringen.
Mark Fransman

Mark Fransman

Risicospecialist Zakelijk
Al sinds 2008 werkzaam bij Veldsink - Land van Cuijk en geeft met ruime ervaring en expertise ondermers proactief advies over de risico’s binnen hun onderneming en de mogelijkheden om dit te verzekeren.
Mandy van Gemert

Mandy van Gemert

Commerciële Binnendienst Particulier
In dienst sinds 2010 en werkzaam in particuliere schadeverzekeringen, RegioBank diensten en schade afhandeling. Mandy is het eerste aanspreekpunt van ons kantoor voor de particuliere klant.
Kim Schrijen-Hendriks

Kim Schrijen-Hendriks

Commerciële Binnendienst Zakelijk & Communicatie
In dienst sinds 2013 en werkzaam op de binnendienst voor zakelijke verzekeringen. Daarnaast ook verantwoordelijk voor alle zaken omtrent Communicatie en Marketing.
Bart Siroen

Bart Siroen

Risicospecialist Zakelijk
Sinds 2019 vult Bart ons team aan met zijn ruime ervaring en kennis op gebied van zakelijke verzekeringen. Een professional in zijn vak en een bekend gezicht voor veel ondernemers uit de regio.
Hélène Huggers-Beterams

Hélène Huggers-Beterams

Commerciële Binnendienst Particulier
Hélène heeft al ruim 30 jaar ervaring in de verzekeringsbranche en sinds 2021 is zij werkzaam bij ons kantoor. Bij binnenkomst zit zij voor je klaar als eerste aanspreekpunt en helpt je met al je vragen over verzekeringen, schades en RegioBank.

Het juiste adres!

Als zelfstandig adviseur van RegioBank kunnen wij je -naast verzekeringen en hypotheken- ook adviseren over je bancaire zaken. Onze diensten bieden wij voornamelijk aan in de regio Boxmeer. Al meer dan 60 jaar weten bedrijven en particulieren ons te vinden voor financieel advies. Je vindt in ons een betrouwbare partij, gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van je eigen financieel adviseur. Wij adviseren je en bieden je persoonlijke bemiddeling. Je bent bij Veldsink – Land van Cuijk dus aan het juiste adres voor de spaar- en betaalproducten van RegioBank, hypotheken, leningen en verzekeringen. Allemaal onder één dak!

Wil je kennis maken met onze adviseurs en de producten van RegioBank? Loop gewoon zonder afspraak bij ons binnen voor een kopje koffie. Voor het bespreken van je verzekeringen, hypotheek of andere zaken nemen wij graag de tijd voor je. Daarom is in dit geval een afspraak maken raadzaam en uiteraard geheel vrijblijvend.