Veldsink - Roelands

Ons kantoor staat midden in het Brabantse Gilze. Dit sluit goed aan bij onze lokale betrokkenheid. Wij weten wat er speelt in Gilze en omgeving. Hierdoor kennen wij onze klanten goed en spreken wij vaak letterlijk dezelfde taal.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Ida Pruijssers

Ida Pruijssers

Adviseur bankzaken
Ik ben blij met de producten van RegioBank, maar houd vooral van het warme contact met onze klanten.
Jeroen Brokke

Jeroen Brokke

Particulier adviseur en adviseur bankzaken
Iedere inwoner van Gilze en omstreken verdient een bank in de buurt.
Ilona van den Hout

Ilona van den Hout

Adviseur bankzaken
Klanten komen bij ons voor een totaalervaring. Wij leren ze ├ęcht kennen en adviseren altijd wat het best bij ze past.

Even binnenstappen

Gilze verdient een fysieke bank waar iedereen kan binnenstappen. Met deze insteek bieden wij sinds 2016 exclusief de betaal- en spaarproducten van de RegioBank aan. Loop gerust bij ons binnen. Wat je vraag ook is, wij helpen je graag onder het genot van een goed kop koffie en een koekje.

Goede gesprekken

Klanten komen hier niet alleen voor de RegioBank, maar ook voor het onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen. Door die combinatie van diensten kunnen we onze klanten uitgebreid van dienst zijn. Iedereen is welkom voor een goed gesprek over zijn financi├źn, maar ook om even wat geld op te nemen of een praatje te maken.

Ludieke acties

Veldsink-Roelands is een modern kantoor met de service van een vertrouwde bank. Het kleine team is zo enthousiast over de producten van RegioBank dat ze regelmatig ludieke acties bedenken. Zo deelde het team tijdens moederdag rode rozen uit.