De omgeving van Veldsink-Teeninga, RegioBank in Niekerk

Deze pagina is niet (meer) geldig, je wordt doorgestuurd.

Veldsink-Teeninga

De combinatie van zelfstandig adviseur van RegioBank en verzekeringsadviseur biedt meerwaarde en gemak voor je.  Eén aanspreekpunt voor al je financiële vragen! Onze adviseurs nemen graag de tijd voor je, om u in een persoonlijk gesprek inzicht te geven in je financiële situatie. Hierdoor kun je kiezen wat het beste bij je situatie past.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

De combinatie van zelfstandig adviseur van RegioBank en verzekeringsadviseur biedt meerwaarde en gemak voor je.  Eén aanspreekpunt voor al je financiële vragen! Onze adviseurs nemen graag de tijd voor je, om je in een persoonlijk gesprek inzicht te geven in je financiële situatie. Hierdoor kun je kiezen wat het beste bij je situatie past.

Altijd op de hoogte

Onze adviseurs zitten regelmatig in de schoolbanken, zodat zij aan alle wettelijke eisen voldoen en op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de markt. Zo is hun kennis altijd up-to-date en kunnen we je optimaal helpen, met de informatie beschikbaar op dat moment. Wij willen graag een bestendige relatie aangaan, gebaseerd op vertrouwen. De deur is elke werkdag van 9:00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 17:00 uur geopend en uiteraard staat er een vers kopje koffie voor je klaar! Komt overdag langskomen niet goed uit voor je? Het is ook mogelijk om een afspraak te maken in de avonduren. 

Kortom

Voor het ontzorgen en inzicht krijgen in je financiële situatie ben je van harte welkom bij Veldsink - Teeninga in Niekerk.