Veldsink-Teeninga in Niekerk

  • 0594 - 50 52 43
  • Aldringastraat 7, 9822 AM
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Financieel Adviesbureau Teeninga & Brink, RegioBank in Niekerk Grootegast

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Financieel Adviesbureau Teeninga en Brink is een veelzijdig en klantvriendelijk assurantiekantoor. Je kunt bij ons terecht voor een onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies en voor al je bankzaken. Ons kantoor beschikt over een kasfunctie. Je kunt bij ons contant geld storten of opnemen.
Jessica Faber

Jessica Faber

Adviseur binnendienst en bankzaken
RegioBank team

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze Adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4417

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.