De omgeving van Meesters Assurantiën B.V., RegioBank in Bleiswijk

Veldsink-Veerman

Veldsink - Veerman is onderdeel van Veldsink Advies, een echt familiebedrijf, dat sinds 1979 klaar staat voor haar relaties op het gebied van onafhankelijk financieel advies.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Marina Veerman

Marina Veerman

Eigenaar, Erkend Financieel Adviseur en Financial Life Planner
Marina is samen met Joke eigenaar van Veerman Financieel Adviseurs. Al bijna 30 jaar werken ze samen. Als Erkend Financieel Adviseur helpt zij u graag met uw hypotheek en vermogensmanagement.
Joke Scheffers-Veerman

Joke Scheffers-Veerman

Eigenaar en Erkend MKB Adviseur
Joke is eigenaar van Veerman Financieel Adviseurs. Als allround financieel adviseur helpt zij u graag bij uw verzekeringen voor uw bedrijf, uzelf en uw medewerkers en met bankzaken.
Floris Breugem

Floris Breugem

Binnendienst verzekeringen en adviseur bankzaken
Floris helpt u bij de dagelijkse bankzaken en adviseert over de betaal- en spaarproducente van RegioBank. Ook is hij eerste aanpreekpunt voor vragen aan de telefoon of de balie.
Astrid de Jong

Astrid de Jong

Adviseur bankzaken
Astrid is uw eerste aanspreekpunt in ons kantoor. Astrid helpt u bij uw dagelijkse bankzaken en adviseert u over de betaal- en spaarproducten van RegioBank.
Karin Keur

Karin Keur

Adviseur bankzaken
Ook bij Karin kunt u terecht met al uw vragen over bankzaken. Betrokken en persoonlijk, dat zijn eigenschappen die Karin hoog in het vaandel heeft.
Michael Vredenbregt

Michael Vredenbregt

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen
Bea Zijlstra

Bea Zijlstra

Ondersteunt de directie en binnendienst verzekeringen
Bea is zeer behulpzaam en biedt u graag antwoorden op allerlei vragen over uw (particuliere) verzekeringen en betalingen.
Fred van Leeuwen

Fred van Leeuwen

Erkend MKB Adviseur en schadebehandelaar
Fred heeft alle kennis in huis om u goed te adviseren over uw zakelijke verzekeringen. Hij helpt u graag bij uw verzekeringen voor uw bedrijf, uzelf en uw medewerkers.
Mark van Vliet

Mark van Vliet

Financieel Adviseur Hypotheken en verzekeringen
Mark adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw hypotheek en (particuliere) verzekeringen.
Aart Jonker

Aart Jonker

Financieel Adviseur Hypotheken en verzekeringen
Als Erkend Financieel Adviseur helpt Aart u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw hypotheek en in het kaart brengen van de verzekeringen.
Ronald Rook

Ronald Rook

Verzekeringsadviseur
Voor veel mensen ben ik het eerste aanspreekpunt voor zakelijke verzekeringen en andere vragen aan de telefoon of face-to-face.
Ella Eindhoven

Ella Eindhoven

Binnendienst verzekeringen en adviseur bankzaken
Ella regelt alle administratieve zaken tot in de puntjes. Ook voor uw RegioBank producten kunt u bij haar terecht.
Marja Nap-van Dolder

Marja Nap-van Dolder

Binnendienst verzekeringen
Marja regelt onder andere de controle van de verzekeringspolissen. Zij is van vele markten thuis. Zij helpt u graag verder.

Uw adviseur in de buurt

Handig toch, een financieel adviseur in de regio? Wij helpen u graag met uw verzekeringen, pensioen, hypotheek en zelfs met uw bankzaken, privé en zakelijk. We ontvangen u graag in ons kantoor aan de Dorpsstraat in Bleiswijk.

Wij kennen u

U kunt altijd even bellen of binnenlopen. We vinden het belangrijk dat we een goed beeld krijgen van u en uw financiële situatie. Dit gaat het beste in een persoonlijk gesprek. En daarom nemen we hiervoor graag de tijd. Als u ons vertelt wat u bezighoudt, zorgen wij voor een passend advies. Uiteraard kunnen we via een andere weg, telefonisch of digitaal contact hebben met elkaar.

Een bekend gezicht

Wij opereren al jaren in dezelfde omgeving. Daardoor voelen wij ons hiermee écht verbonden. Wij weten wat er in uw omgeving speelt, spreken dezelfde taal en zijn voor u een bekend gezicht. Wel zo vertrouwd.

Helder advies

Wij zijn bezig met de financiële zaken die voor u belangrijk zijn. Voorop staat goed luisteren, zodat we echt begrijpen wat u wilt. Vervolgens is het aan ons om uw financiële vragen en wensen te vertalen naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij bieden wij u een heldere uitleg over de mogelijkheden die u heeft. Zodat u goede keuzes kunt maken en een goed gevoel heeft over uw financiële situatie en over ons. Daar staan wij voor.