De omgeving van Veldsink-Veerman, RegioBank in Bleiswijk

Veldsink-Veerman

Veldsink - Veerman is onderdeel van Veldsink Advies, een echt familiebedrijf, dat sinds 1979 klaar staat voor haar relaties op het gebied van onafhankelijk financieel advies.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Marina Veerman

Marina Veerman

Erkend Financieel Adviseur, Financial Life Planner en Adviseur Bankzaken
Marina is samen met Joke directeur van Veldsink – Veerman. Al bijna 35 jaar werken ze samen. Als Erkend Financieel Adviseur helpt zij je graag met je hypotheek en wat de producten van RegioBank voor jou kunnen toevoegen.
Joke Scheffers-Veerman

Joke Scheffers-Veerman

Directeur en Erkend MKB Adviseur en adviseur Bankzaken
Joke is directeur van Veldsink – Veerman. Als allround financieel adviseur helpt zij je graag bij jouw verzekeringen voor je bedrijf, jijzelf en je medewerkers en met bankzaken.
Astrid de Jong

Astrid de Jong

Adviseur Bankzaken en Particuliere Verzekeringen
Astrid is je eerste aanspreekpunt in ons kantoor. Astrid helpt je bij je dagelijkse bankzaken en adviseert je over de betaal- en spaarproducten van RegioBank.
 Fred van Leeuwen

Fred van Leeuwen

Erkend MKB Adviseur en schadebehandelaar
Fred heeft alle kennis in huis om je goed te adviseren over je zakelijke verzekeringen. Hij helpt je graag bij je verzekeringen voor je bedrijf, jezelf en je medewerkers.
Aart Jonker

Aart Jonker

Schadebehandelaar, Particuliere Verzekeringen en Financieel Adviseur Hypotheken
Aart helpt graag bij het zo goed mogelijk behandelen van je schade. Ook heeft hij veel kennis over verzekeringen en hypotheken.
 Sabine van Wetten-Dorst

Sabine van Wetten-Dorst

Adviseur Verzekeringen
Mirella van Brakel-Boers

Mirella van Brakel-Boers

Adviseur Bankzaken en Particuliere Verzekeringen
Sanne van Wetten

Sanne van Wetten

Adviseur Bankzaken en Particulier adviseur
Mark van Vliet

Mark van Vliet

Financieel Adviseur Hypotheken en verzekeringen
Mark adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw hypotheek en (particuliere) verzekeringen.
Ella Eindhoven

Ella Eindhoven

Binnendienst Verzekeringen
Ella regelt alle administratieve zaken tot in de puntjes.
Ronald Rook

Ronald Rook

Verzekeringsadviseur
Wil Rijnberg

Wil Rijnberg

Particulier adviseur en adviseur bankzaken

Je adviseur in de buurt

Handig toch, een financieel adviseur in de regio? Wij helpen je graag met je verzekeringen, pensioen, hypotheek en zelfs met je bankzaken, privé en zakelijk. We ontvangen je graag in ons kantoor aan de Dorpsstraat in Bleiswijk.

Wij kennen je

Je kunt altijd even bellen of binnenlopen. We vinden het belangrijk dat we een goed beeld krijgen van je en je financiële situatie. Dit gaat het beste in een persoonlijk gesprek. En daarom nemen we hiervoor graag de tijd. Als je ons vertelt wat je bezighoudt, zorgen wij voor een passend advies. Uiteraard kunnen we via een andere weg, telefonisch of digitaal contact hebben met elkaar.

Een bekend gezicht

Wij opereren al jaren in dezelfde omgeving. Daardoor voelen wij ons hiermee écht verbonden. Wij weten wat er in je omgeving speelt, spreken dezelfde taal en zijn voor je een bekend gezicht. Wel zo vertrouwd.

Helder advies

Wij zijn bezig met de financiële zaken die voor je belangrijk zijn. Voorop staat goed luisteren, zodat we echt begrijpen wat je wilt. Vervolgens is het aan ons om je financiële vragen en wensen te vertalen naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij bieden wij je een heldere uitleg over de mogelijkheden die je hebt. Zodat je goede keuzes kunt maken en een goed gevoel hebt over je financiële situatie en over ons. Daar staan wij voor.