De omgeving van Bastian & Visser Financiële Diensten BV, RegioBank in Valkenswaard

Veldsink-Verberkmoes

Bij Veldsink-Verberkmoes bent u verzekerd van de juiste verzekering.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Craig Townsend

Craig Townsend

Financieel adviseur
Ik haal mijn energie uit het helpen van mensen. Zo vind ik het fantastisch als ik een ogenschijnlijk onhaalbare hypotheek toch kan regelen. Bij mij hoort de klant nooit ‘nee’.

Verzekerd van de juiste verzekering

Wij geven advies in begrijpelijke taal. We verdiepen ons in uw situatie en houden rekening met uw wensen en voorkeuren. Hierdoor bent u nooit onverzekerd voor de dingen die er juist wel toe doen, maar waar u wellicht zelf geen rekening mee houdt. En mocht er toch een onverwachte gebeurtenis plaatsvinden, dan staan wij direct voor u klaar.

Open communicatie

Wij zijn dagelijkse bereikbaar via mail en telefoon. Uiteraard zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar. Wij reageren snel en kijken meteen wat wij voor u kunnen doen. En mocht u onverhoopt een schade melden, dan werken wij deze efficiënt af. Bovendien loopt u bij ons gemakkelijk binnen zonder afspraak. Stap gerust binnen met een vraag, hoe ingewikkeld deze ook is.

Geen lastig vakjargon

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank staan wij graag tussen onze klanten en bemiddelen we exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Wij begrijpen dat de financiële wereld lastig en taai kan zijn. Daarom leggen wij alle zaken zo eenvoudig mogelijk uit en nemen we alle tijd om uw vragen te beantwoorden. Hierdoor doorbreken we barrières en maken we alle financiële zaken begrijpelijk en inzichtelijk voor u.