Veldsink-Verberkmoes in Valkenswaard

  • 040 - 207 90 00
  • Markt 25, 5554 CA
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Bastian & Visser Financiële Diensten BV, RegioBank in Valkenswaard

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

In het centrum van Valkenswaard vindt u het kantoor van Veldsink-Verberkmoes. Al 25 jaar geven wij advies over hypotheken, bankzaken en verzekeringen, zowel op particulier als zakelijk gebied. Dit doen wij vanuit ons hart.

Meer over ons team

Craig Townsend

Craig Townsend

Financieel adviseur
Kantoor van Veldsink-Verberkmoes in Valkenswaard

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4702

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen