De omgeving van Visser Duijn Financiele Diensten B.V., RegioBank in Hoogkarspel

Visser Duijn Financiële Diensten B.V.

Visser Duijn bestaat al sinds 1999 en is sinds 2017 ook zelfstandig adviseur van RegioBank. Wij bemiddelen exclusief voor de spaar- en betaalproducten van RegioBank. Deze samenwerking zorgt voor een versterking van onze dienstverlening in je voordeel. Wij helpen bij hypotheken, verzekeringen en bankzaken zoals het openen van een Zilvervlootrekening voor je (klein)kind. En ook ondernemers kunnen hun bankzaken bij ons regelen. Naast een zakelijke betaal- en spaarrekening bieden wij een zakelijke hypotheek en zakelijke lening aan.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Cees  Duijn

Cees Duijn

Financieel Adviseur
“Ik zoek graag met je naar de beste basis voor je financiële situatie. Kom gerust eens langs op ons kantoor.”
Jean-Paul  Ligthart

Jean-Paul Ligthart

Financieel adviseur
“Heb je overdag geen ruimte om langs te komen, dan zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend voor je bereikbaar.”
Melissa Prins

Melissa Prins

Adviseur Bank en Verzekeringen
“Kom gewoon eens bij ons binnenlopen. Ik help je graag!”
Floor Botman

Floor Botman

Adviseur Bank en Verzekeringen
“Voor een persoonlijke aanpak bij je bankzaken, ben je bij mij aan het juiste adres.”
Wilma Admiraal

Wilma Admiraal

Adviseur Verzekeringen
“Vragen over schades en verzekeringen? Die kun je bij mij kwijt.”

De service die wij bieden gaat van mond tot mond. We leveren een nuchtere kijk op zaken en werken prettig samen met onze buren. Zo verwijzen we je met trots door naar de makelaars na een grondig hypotheekgesprek en adviseert het administratiekantoor ondernemers om bij ons eens te kijken naar een zakelijke rekening. Een gesprek in ons kantoor zorgt zo regelmatig voor een vruchtbare toekomst.

A-locatie

We bevinden ons in het centrum van Hoogkarspel. Je loopt gewoon binnen wanneer je wil. Een afspraak bij je op kantoor of in de woonkamer kan wat ons betreft ook ‘s avonds of in het weekend. Een goed gesprek over je financiële situatie moet namelijk plaatsvinden op een tijd die je het beste uitkomt.

Terug naar de toekomst

Waar andere financiële dienstverleners steeds meer online diensten aanbieden, merken wij dat onze klanten het bijna nostalgische gevoel dat wij bieden prettig vinden. Uiteraard kun je ons bellen en mailen, maar we zijn ook persoonlijk zeer benaderbaar. Heb je een schadegeval dan lossen wij dat voor je op. We stellen ons op als tussenpersoon tussen je en de verzekeraar. Zo slokken dit soort vervelende klussen je tijd niet langer op.