Kerk van Westerbork - omgeving van Vrieling Westerbork B.V.

Vrieling Westerbork B.V.

Vrieling Westerbork is gevestigd in het kenmerkende, monumentale pand in Westerbork. Hier zijn we al meer dan 25 jaar gevestigd. Het kantoor is opgericht in 1979 en zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. We zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een allround financieel advieskantoor welke je volledig ontzorgt.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Erik Visscher

Erik Visscher

Adviseur MKB en particulier
Als ondernemer of particuliere klant kun je voor veel vragen komen te staan. Ik adviseer je bij je bankzaken, een zakelijke financiering, en de verzekeringen. Hierin ben ik je sparringpartner!
Otto Visscher

Otto Visscher

Financieel Adviseur
Ik ben Otto Visscher en sinds 1983 werkzaam in de financiële dienstverlening. Ik adviseer je graag op het gebied van hypotheken, verzekeringen en bankzaken.
Thea van der Weide

Thea van der Weide

Adviseur bankzaken
Mijn naam is Thea van der Weide en ik werk sinds 2000 bij Vrieling Westerbork. Voor al je bankzaken kun je bij mij terecht. Het persoonlijke contact, daar geniet ik van!
Carla Datema

Carla Datema

Adviseur verzekeringen
Heb je een vraag over je verzekeringen? Een wijziging, schade of advies? Ik help je graag!
Maartje Kramer

Maartje Kramer

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Heeft u een bank of verzekeringsvraag? Dan help ik u graag verder!
Jan Kuper

Jan Kuper

Financieel Adviseur
Al sinds 1990 geef ik hypotheek en verzekeringsadviezen aan het MKB en aan particulieren. U voorzien van een goed financieel advies maakt het bezig zijn in dit vakgebied zo leuk!
Leonie Kooiker

Leonie Kooiker

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Ik ben het eerste aanspreekpunt bij schade en zorg ervoor dat de schade zo snel mogelijk is afgehandeld. Want schade willen we zo snel mogelijk oplossen!

Hoofdzaken

Je bent bij ons altijd verzekerd van een goed en betrouwbaar advies, toegesneden op je persoonlijke omstandigheden en wensen. Is er iets veranderd in je situatie? Heb je een nieuwe auto, een ander huis of heb je een kind gekregen? Je bent bij ons aan het goede adres.

Maar we zijn er ook voor de ondernemer. Als ondernemer wil je succesvol zijn in wat je doet. Om succesvol te kunnen zijn, is het belangrijk dat je met de hoofdzaken bezig kan zijn. De financiële zaken regelen wij voor je. Denk hierbij aan je boekhouding, de salarisadministratie, het aanvragen van een financiering bij de bank, de zakelijke rekening en je verzekeringen. Wij geven je financiële rust en zekerheid zodat je onbezorgd kunt ondernemen.

Daarnaast zijn we zelfstandig adviseur van RegioBank. Dit betekent dat wij exclusief voor de spaar- en betaalproducten van RegioBank bemiddelen. Je kunt voor al je bankzaken dus ook bij ons terecht! En bankier je liever online? Dat kan ook, via Internetbankieren of de RegioBank app.

Verse koffie

Dit is niet onze grote specialiteit, want echt goed zijn we in financiële zaken. Wel maken wij speciaal voor je tijd vrij. Want goed contact met de klant is belangrijk voor ons. Vind je dat ook? Je bent welkom in onze karakteristieke boerderij aan Oosteinde 8a te Westerbork.