De omgeving van Vrolijk fd, RegioBank in Andijk

Vrolijk fd

Vrolijk Verzekeringen doet zijn naam eer aan, want bij deze Zelfstandig Adviseur van RegioBank wordt u ontvangen met een lach. Ons vierkoppige team staat iedere dag weer voor u klaar met professioneel advies. Wij komen ook buiten kantoortijden naar u toe.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Arend Vrolijk

Arend Vrolijk

Financieel Adviseur
Susan van Diepen

Susan van Diepen

Financieel Adviseur
Angèle Ravenek

Angèle Ravenek

Adviseur Bank en Verzekeringen
Marleen Vrolijk

Marleen Vrolijk

Binnendienst Hypotheken
Richard Steltenpool

Richard Steltenpool

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen

Informeel contact

U vindt ons in het centrum van Andijk. In dit kleine dorp kent iedereen elkaar. Wij zijn op de hoogte van uw privéleven -als u dat prettig vindt- en u van dat van ons. Bij bijzondere gebeurtenissen zoals een geboorte of een bruiloft, proberen we dan ook altijd een kaartje te sturen. Ook maken we elke twee jaar een face-to-face-afspraak om uw huidige situatie door te nemen. Wij praten dan bij en kijken meteen of er belangrijke veranderingen plaatsvonden met invloed op uw financiële situatie.

Een jong en fris kantoor

Sinds tien jaar staat Arend Vrolijk aan het roer van Vrolijk Verzekeringen. Hij nam het bedrijf over van zijn vader. Onze communicatie is zoals u mag verwachten van een jong en fris kantoor. U vindt ons niet alleen in het plaatselijke krantje, maar ook op social media zoals Facebook. Op deze manier proberen wij constant de verbinding met u te zoeken en ook jongere generaties aan te spreken.