Centrum van Beuningen - Vrolijks Advies

Vrolijks Advies

Vrolijks Advies is een familiebedrijf en al jaren gevestigd in het markante gebouw aan het Julianaplein 103 in Beuningen. Wij zijn een modern, financieel dienstverlenend kantoor met een duidelijke visie. We willen vernieuwen, continu! We houden ons bezig met adviseren, bemiddelen en bieden nazorg op het gebied van financiële producten, zoals verzekeringen/hypotheken/aan-verkoopbemiddeling particuliere woningen/kredieten en je bankzaken. Als zelfstandig adviseur van RegioBank kun je bij ons dus ook terecht voor betaal- en spaarproducten.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Gerben  Vrolijks

Gerben Vrolijks

Vennoot
Ik ben altijd op zoek naar oplossingen, waarbij ik alle financiële tools inzet die we beschikbaar hebben. Dit doe ik al meer dan twintig jaar. Daarnaast ga ik altijd van het positieve uit.
Sjoerd  van der Hagt

Sjoerd van der Hagt

Adviseur
Ik vind het leuk om bij een wat kleiner kantoor werkzaam te zijn. Hierdoor maak je alle werkprocessen mee. RegioBank heeft, net zoals wij, ook persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan.
Bram  Langedijk

Bram Langedijk

Adviseur
Ik ben ambitieus en sportief ingesteld. Ik werk graag oplossingsgericht en houd van uitdagingen. Kan het niet linksom, dan kan het wel rechtsom.

Eigenlijk helpen wij je met al je financiële zaken dus. Wat ons betreft is dat ook wat je van een goede financieel adviseur mag verwachten.

Transparantie

Adviseren doen wij op een eerlijke, integere manier. Alleen voor de bankproducten van RegioBank zijn wij exclusief intermediair. Voor al onze andere diensten zijn wij onafhankelijk. Het belang van de klant staat altijd centraal bij ons, dit komt onder meer naar voren in de beloningsstructuur die wij toepassen. Hierover vertellen wij je graag meer als je op gesprek komt.

Het moge duidelijk zijn: wij willen je graag financieel ontzorgen. Kom je langs?