Strand en duinen van Castricum - Weel Verzekeringen & Hypotheken

Weel Verzekeringen & Hypotheken

Het kantoor van Weel Verzekeringen & Hypotheken is niet meer weg te denken uit de Dorpsstraat in Castricum. Klanten weten al sinds jaar en dag dat dit dé plek is voor financieel advies op maat.

Weel Verzekeringen & Hypotheken is specialist in – de naam zegt het al – hypotheken en verzekeringen. Daarnaast is eigenaar Sander Weel een vast aanspreekpunt voor zakelijk advies. Om het plaatje compleet te maken, bemiddelt het kantoor ook exclusief in de betaal- en spaardiensten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Sander Weel

Sander Weel

Sabrine Kamperman

Sabrine Kamperman

Marcel Kok

Marcel Kok

Echt familiebedrijf
Het bedrijf is in de jaren ’40 opgericht door Sanders opa Cor en later overgenomen door Sanders vader. Cor bood destijds enkel verzekeringen aan. De oudste klanten van Weel hebben dit nog meegemaakt en worden nu dus geholpen door zijn kleinzoon!

Persoonlijk advies
Waarom klanten zo lang bij het kantoor blijven? Omdat ze van meet af aan op een persoonlijke manier worden geholpen. De medewerkers leren je graag kennen tijdens een laagdrempelig gesprek en bieden van daaruit advies op maat. Overigens hoef je hiervoor geen afspraak te maken, want de deur staat altijd voor je open.

Geen vraag te moeilijk
De vragen waar RegioBank-klanten mee aankloppen, kunnen over van alles gaan. De een wil iets meer weten over online bankieren of de RegioBank app en de ander maakt graag gebruik van de Overstapservice. Hoe groot of klein je vraag ook is, je adviseur weet altijd een antwoord.

Oog voor omgeving
Wist je dat Weel de Catricumse locatie van Stichting Welzijn ondersteunt? Dat is een organisatie die dorpsgenoten met elkaar verbindt via allerlei activiteiten. Bovendien is het kantoor al jaren trouwe sponsor van onder meer de golfclub en de voetbalclub Vitesse '22. Het mag dus duidelijk zijn: Weel heeft hart voor de maatschappij.