De omgeving van Evers & Maas Assurantiën en Hypotheken B.V., RegioBank in Belfeld

zekerheuts

Evers & Maas Assurantiƫn en Hypotheken B.V. bestaat sinds 2003. U vindt ons in Belfeld. We hebben inmiddels een groot netwerk opgebouwd met klanten die we persoonlijk kennen. Zij komen allemaal uit de regio. U hoeft zich hier niet steeds opnieuw voor te stellen. U bent een bekend gezicht. Dat zorgt ervoor dat u zich thuis voelt bij ons. We zijn makkelijk bereikbaar en u kunt binnenlopen wanneer het schikt.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Foto van Patrick Evers

Patrick Evers

Directeur/financieel adviseur particulier en zakelijk en scheidingsmediator
Als Erkend Financieel adviseur geef ik u een totaaladvies op een persoonlijke manier. RegioBank past met haar vriendelijke en vertrouwde producten uitstekend in dit proces. U bent welkom!
Hennie Maas

Hennie Maas

Directeur/Financieel adviseur
Jeffrey Schouten

Jeffrey Schouten

Adviseur Regiobank en Schadeadviseur Particulieren
Foto van Jolanda Wetzels

Jolanda Wetzels

Adviseur Regiobank en Schadeadviseur Particulieren

Team van zes

We werken hier met zes personen. Hierdoor weten we precies van elkaar wie wat doet. We kunnen elkaar helpen. Geen eendagsvliegen aan personeel, maar vaste en vertrouwde gezichten die u graag verder helpen. Bij ons kunt u terecht voor uw verzekeringen, hypotheek, bancaire zaken en fiscale adviezen. Ieder van ons heeft zo zijn specialiteiten. Kom eens langs dan kunnen we samen bekijken wie u waarmee kunt helpen.

Lage drempel

Evers & Maas Assurantiƫn en Hypotheken B.V. is Zelfstandig Adviseur van RegioBank: een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten. De betaal- en spaarproducten van RegioBank -waarvoor wij exclusief bemiddelen- zijn eenvoudig en duidelijk met gunstige tarieven. De drempel om bij ons binnen te lopen is laag en uw zaken worden snel opgepakt. We helpen u op de manier die u prettig vindt. Internetbankieren is prima, maar hier kunt u ook gewoon langkomen. Net hoe het u uitkomt.