Rotonde met standbeeld van kat in Belfled - zekerheuts

zekerheuts

Bij zekerheuts in Belfeld ben je een bekend gezicht. En wij zijn dat voor jou. We komen allemaal uit de regio en dat maakt dat onze drempel laag is. Je kunt bij ons binnenlopen wanneer het je schikt. Voor financieel advies, bankzaken, verzekeringen, hypotheken of je pensioen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Foto van Patrick Evers

Patrick Evers

Directeur/financieel adviseur particulier en zakelijk en scheidingsmediator
Als Erkend Financieel adviseur geef ik je een totaaladvies op een persoonlijke manier. RegioBank past met haar vriendelijke en vertrouwde producten uitstekend in dit proces. Je bent welkom!
Jeffrey Schouten

Jeffrey Schouten

Adviseur Regiobank en Schadeadviseur Particulieren
Foto van Jolanda Wetzels

Jolanda Wetzels

Adviseur Regiobank en Schadeadviseur Particulieren

Al ruim 60 jaar is Zekerheuts hét adres voor een breed scala aan financiële diensten. Sinds begin jaren ’80 geldt dat ook voor bankzaken. Recent zijn wij ook zelfstandig adviseur van RegioBank geworden.

Zekerheuts hanteert het motto ’Alles onder 1 dak’ voor particulieren, je bedrijf (de zaak zelf, de eigenaar en het personeel), zzp’ers, verenigingen en stichtingen.

Werkwijze

Zekerheuts staat voor een laagdrempelig contact en is er specifiek voor klanten die een persoonlijke benadering op prijs stellen. Bij ons ben je altijd welkom op kantoor, zowel voor je bankzaken als voor verzekeringen, hypotheken en je pensioen. De vertrouwde en persoonlijke manier van adviseren blijven we voortzetten, met medewerkers die je kennen, die je zelf kent, en die weten waar het om draait. Niet onbelangrijk in de huidige tijd!

Naast bankzaken en verzekeren ook hypotheken en pensioen

De aankoop van een woning, je financiële toekomst en je inkomen vanaf pensioendatum: allemaal zaken die niet zo eenvoudig zijn. Zekerheuts beschikt over de kennis en ervaring om je inzicht, overzicht en duidelijkheid te kunnen geven. Wij vinden voor jou de best passende oplossing. Wij staan ook voor je klaar als je meer wilt weten over heel specifieke situaties zoals:

  • de financiële gevolgen van echtscheiding
  • het oversluiten van een hypotheek
  • een pensioenregeling voor je personeel
  • het verzekeren van het risico op arbeidsongeschiktheid

Heb je een vraag?

Loop gewoon bij ons binnen! Wij zijn 5 dagen per week open en staan je graag persoonlijk te woord. En je kunt ons altijd bellen of mailen.