De omgeving van Kisters Adviesgroep, RegioBank in Bocholtz

zekerheuts

Kisters Adviesgroep is gevestigd in Bocholtz. Door het kleine inwonersaantal is het vanzelfsprekend dat wij onze klanten kennen. Maar daar doen wij ook ons best voor. Bij ons hoort je geen ‘meneer en mevrouw’ maar eerder ‘Piet en Marian’. Wanneer je bij ons binnenstapt vinden wij het belangrijk om eerst een persoonlijk gesprek te voeren voordat we overgaan op financiële zaken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Patricia Wessels-Wetzels

Patricia Wessels-Wetzels

Adviseur bankzaken
John Willems

John Willems

Hypotheekadviseur
Cherryda Reuleaux

Cherryda Reuleaux

Servicemedewerker Hypotheken
Je vindt bij mij altijd een luisterend oor en passend advies op gebied van onder andere bank- en spaarrekeningen.
Josita Schütten-Bertholet

Josita Schütten-Bertholet

Relatiebeheerder particuliere verzekeringen
Ik ben je eerste aanspreekpunt op kantoor. Voor bankzaken, verzekeringsadviezen, schadeafhandeling, vermogensadvies en diverse andere zaken krijg je bij mij altijd een deskundig advies.

Zicht in je situatie

Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. Dit betekent dat wij exclusief bemiddelen voor spaar- en betaalproducten van RegioBank. Onze medewerkers weten hoe je gezin en familie in elkaar steekt. Dit maakt elk adviesgesprek voor beide partijen makkelijker. Wij hebben direct inzicht in je zaken en baseren op basis daarvan het juiste advies. Wij geven ook graag advies bij je thuis. Of je nou slecht ter been bent, die dag op de kinderen past of in een bekende omgeving je zaken wilt bespreken.

Vertrouwd gezicht

Ons team bestaat uit drie medewerkers. Hierdoor heb je altijd een vertrouwd gezicht tegenover je zitten. Is je standaard adviseur even niet aanwezig? Dan zijn onze andere collega’s volledig op de hoogte van je zaken. Hierdoor kun je altijd terecht voor een gesprek of met een vraag.