De omgeving van Den Dekker Assurantiën, RegioBank in Volkel

zekerheuts

In het kleine Brabantse dorpje Volkel draait het om persoonlijk contact. Oók bij Zekerheuts. ‘Financiële dienstverlening is mensenwerk’, luidt dan ook het motto van deze zelfstandig adviseur. Hier kun je terecht voor onafhankelijk advies over verzekeringen, hypotheken en exclusief voor alle betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Gewoon even binnenlopen bij je bank voor een vraag of een praatje. Zo makkelijk moet het zijn, toch? Wel als het aan Zekerheuts ligt. Klanten zijn hier altijd welkom en worden op een persoonlijke manier geholpen door de adviseurs – liefst met een kopje koffie erbij. Het maakt niet uit waar je voor komt. Gewoon om even wat geld op te nemen, of voor een uitgebreid hypotheekadvies.

Ontmoet het team van Zekerheuts in Volkel:

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Cindy van den Nieuwenhof

Cindy van Nieuwenhof

Adviseur Bankzaken
Voordat ik in 2020 bij Zekerheuts kwam, werkte ik jarenlang bij een verzekeringskantoor. Ik neem dus een flinke bank ervaring mee!
Patrick van Gaalen

Patrick van Gaalen

Verzekeringsadviseur en medewerker bankzaken
Ik merk vaak hoe fijn een luisterend oor kan zijn. Die taak neem ik dan ook graag op me, zodat ik onze klanten op een prettige manier verder kan helpen.
Gea van Mensvoort

Gea van Mensvoort

Financieel planner, hypotheekadviseur en medewerker bankzaken
Elke dag zet ik weer met plezier mijn jarenlange kennis en kunde in om onze klanten verder te helpen.

Vertrouwd gezicht

In een klein dorp als Volkel is het ons-kent-ons, en Zekerheuts doet daar graag aan mee. De adviseurs kennen de gemeenschap op hun duimpje. Ook sponsort het kantoor een fietsploeg, en zijn de adviseurs een bekend gezicht bij verschillende lokale verenigingen. En dat voelt wel zo vertrouwd.

Voor iedereen

De meeste klanten bij Zekerheuts zijn particulier. Hele families regelen er hun bankzaken. Van Zilvervloot Sparen voor de allerkleinsten, tot een pensioenspaarrekening voor opa of oma. Ook zakelijke klanten zijn hier van harte welkom voor een betaalrekening of zakelijk krediet.

Alles onder één dak

Naast alle betaal- en spaarproducten van RegioBank, kun je bij Zekerheuts óók terecht voor verzekeringen, hypotheken en advies over bijvoorbeeld je pensioen. Al je financiën onder één dak!