De omgeving van Lambert Blonk Assurantiën, RegioBank in Boxmeer

Zeqer Advies

Altijd een bekend gezicht. Zeqer Advies staat voor een deskundig en vooral persoonlijk advies op maat.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Huub Derksen

Huub Derksen

Eigenaar en Financieel Adviseur
Sinds 1995 in dienst, vanaf 2016 enig eigenaar en al jaren een erkend hypotheekadviseur. Daarnaast adviseert Huub in zowel bedrijfsmatige als particuliere schadeverzekeringen en Inkomensverzekeringen. Denkt hierbij aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Loes Hendrix

Loes Hendrix

Adviseur Particulier
Loes heeft in het verleden al ca. 8 jaar bij Zeqer Advies gewerkt en heeft in 2020 na 10 jaar besloten weer terug te keren. Een adviseur voor particuliere verzekeringen, die al vele jaren ervaring en kennis heeft opgebouwd. Daarnaast staat zij u ook te woord voor vragen over schades en RegioBank.
Tristan Knapen

Tristan Knapen

Commerciële Binnendienst Zakelijk
In dienst sinds 2017 en werkzaam als binnendienstmedewerker voor zakelijke verzekeringen en hypotheken. Als de hypotheekofferte binnen is, is Tristan uw contactpersoon en zorgt er samen met de adviseur voor dat de aanvraag correct wordt afgerond.
Thijs Hebben

Thijs Hebben

Adviseur Hypotheken
Thijs is hypotheekadviseur en sinds begin 2019 werkzaam in ons team. Hij is zeer geïnteresseerd in financiële zaken en breidt zijn kennis steeds verder uit. Ook hij kan u verder helpen met diverse verzekeringen, zowel Schade- als Levensverzekeringen.
Ellen Toenders

Ellen Toenders

Commerciële Binnendienst Zakelijk
Ellen is het langst werkzaam bij ons kantoor en heeft al vele jaren ervaring op verzekeringsgebied. Haar focus ligt momenteel op de zakelijke binnendienst en de financiële administratie van het kantoor.
Mark Fransman

Mark Fransman

Risicospecialist Zakelijk
Al sinds 2008 werkzaam bij Zeqer Advies en geeft met ruimte expertise advies over zakelijke & particuliere schadeverzekeringen, inkomens- en levensverzekeringen.
Mandy van Gemert

Mandy van Gemert

Commerciële Binnendienst Particulier
In dienst sinds 2010 en werkzaam in particuliere schadeverzekeringen, RegioBank diensten en schade afhandeling. Mandy is het eerste aanspreekpunt van ons kantoor voor de particuliere klant.
Kim Schrijen-Hendriks

Kim Schrijen-Hendriks

Commerciële Binnendienst Particulier & Communicatie
In dienst sinds 2013 en werkzaam op het gebied van particuliere verzekeringen en RegioBank diensten. Daarnaast ook verantwoordelijk voor alle zaken omtrent Communicatie en Marketing.
Bart Siroen

Bart Siroen

Risicospecialist Zakelijk
Sinds 2019 vult Bart ons team aan met zijn ruime ervaring en kennis op gebied van zakelijke verzekeringen. Een professional in zijn vak en een bekend gezicht voor veel ondernemers uit de regio.
Hélène Huggers-Beterams

Hélène Huggers-Beterams

Commerciële Binnendienst Particulier
Hélène heeft al ruim 30 jaar ervaring in de verzekeringsbranche en sinds 2021 is zij werkzaam bij ons kantoor. Bij binnenkomst zit zij voor u klaar als eerste aanspreekpunt en helpt u met al uw vragen over verzekeringen, schades en RegioBank.

Het juiste adres!

Als zelfstandig adviseur van RegioBank kunnen wij u -naast verzekeringen en hypotheken- ook adviseren over uw bancaire zaken. Onze diensten bieden wij voornamelijk aan in de regio Boxmeer. Al meer dan 60 jaar weten bedrijven en particulieren ons te vinden voor financieel advies. U vindt in ons een betrouwbare partij, gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van uw eigen financieel adviseur. Wij adviseren u en bieden u persoonlijke bemiddeling. U bent bij Zeqer Advies dus aan het juiste adres voor de spaar- en betaalproducten van RegioBank, hypotheken, leningen en verzekeringen. Allemaal onder één dak!

Loop eens binnen Wilt u kennis maken met onze adviseurs en de producten van RegioBank? Loop gewoon zonder afspraak bij ons binnen voor een kopje koffie. Voor het bespreken van uw verzekeringen, hypotheek of andere zaken nemen wij graag de tijd voor u. Daarom is in dit geval een afspraak maken raadzaam en uiteraard geheel vrijblijvend.